Oana Roman, adevărul despre feliile de PIZZA. Motivul pentru care fiica sa a dat-o de gol: A vrut să se răzbune pe mine

Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman a lămurit situația feliilor de pizza mâncate.

În urmă cu câteva luni, Oana Roman a ajuns virală cu un clip în care fiica ei o dă de gol cu feliile de pizza mâncate în timpul dietei. Mai exact, în timpul unui live, vedeta le explica fanilor ce alimente mănâncă la dietă. Printre alimentele enumerate, Oana Roman a mărturisit că a gustat și o felie de pizza, însă fiica ei a intervenit imediat și a spus că a mâncat trei. 

Citește și:  Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit 20 de kilograme: Eu țin postul intermitent cu 16 ore /FOTO

„De dimineață am mâncat o banană, la prânz Isa a vrut pizza și eu mâncat doar o feliuță din ea, iar diseară mai mănânc…”, spunea Oana Roman în timpul live-ului.
 „Nu e adevărat! Ai mâncat trei!”, a intervenis Isabela. 
„Nu e adevărat! Am mâncat una singură și încă o bucățică”, s-a apărat vedeta.

Câte felii de pizza a mâncat, de fapt

Recent, Oana Roman a fost invitata Alinei Ionescu în cadrul podcastul-ui  “Fără filtre”, de pe YouTube, acolo unde a vorbit despre episodul feliilor de Pizza. Vedeta spune că remarca fiicei sale a fost, de fapt, o răzbunare și că nu mâncase trei felii de pizza. 

„Nu, nu am pus eu (n.r. – clipul) pe Instagram. A fost un live, care a fost făcut cu un an jumătate înainte de momentul în care a fost postat. Nimeni nu avea cum să înțeleagă, pentru că acel live a durat vreo oră și ceva, iar bucățica aia pe care acești oameni bolnavi psihic au scos-o, de fapt, era complet scoasă dintr-un context.
Ideea era așa: dacă te-ai fi uitat la toată filmarea, ai fi înțeles că Izabela era atât de supărată că eu nu am lăsat-o să mănânce mai mult încât a vrut să se răzbune pe mine. A spus lucrul acela din răzbunare, nu pentru că lucrul acela era adevărat. Pentru că așa fac copiii.
Dacă te uitai la toată filmarea respectivă, așa ai fi înțeles. (…) Copilul a avut o frustrare și a zis ‘Lasă că îți arăt eu!’. I-am spus ‘Mă, mami, știi că ai exagerat’, iar ea răspuns ‘Da. Și?’. (…) Uneori intră peste mine în story-uri, comentează, mă contrazice. I-am explicat: ‘Mami, e foarte urât să contrazici o persoană în public, chiar dacă ai dreptate. Nu este OK să faci chestia asta!’. Încet, încet a început să învețe să se abțină, să se controleze în anumite comentarii pe care le face”, a dezvăluit Oana Roman în podcast, potrivit Unica.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel