Saveta Bogdan, dificultăți la plecarea în America. Cu ce probleme s-a confruntat celebra artistă: „M-a ajutat un român acolo, mi-am luat biletul, doar că nu a fost cum am vrut eu”

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan a avut parte de peripeții de neimaginat pe zborul România-SUA. Ce a pățit vedeta la coborârea din avion pe aeroportul din Chicago.

Saveta Bogdan a pus la punct ultimele detalii cu privire la plecarea sa peste Ocean, la fiica ei. Artista a planificat 3 luni de ședere la fiica și ginerele său și va avea și câteva concerte pe care le va susține din State. Deși este mai mult decât obișnuită cu plecările peste Ocean, artista a avut parte de peripeții de această dată, și de la plecarea din România, dar și în momentul în care a aterizat pe celălalt continent.

Vedeta a avut o escală înainte de Statele Unite și era să rămână acolo din cauza defecțiunii unei imprimante prin care trebuia să i se imprime biletul de avion.

Saveta Bogdan, plecare cu peripeții

Artista a fost punctuală în pregătirea bagajelor și a biletelor de avion, lucruri pe care le-a finalizat cu mult înaintea plecării din România. Cu toate acestea, artista a întâmpinat problema la bilete. După cum am menționat, imprimanta s-a blocat, iar compania aeriană nu i-a mai oferit biletul sub formă tipărită celebrei artiste, motiv pentru care i-au oferit un bilet de mână prin care să ateste atât locul, cât și faptul că a fost achitat.

"Plecarea a venit și cu bune și cu rele. Zborul a fost un pic mai primejdios, dar în rest a fost totul bine. Asta este, se mai întâmplă. Eu mi-am luat biletul cu mai mult timp înainte și m-am dus să îmi dea locul.

Când am ajuns la compania cu care am zburat, la noi la aeroport, mi-a dat primul bilet și stăteam să mi-l dea și pe al doilea. Când să îl printeze, nu mai mergea deloc computerul. S-au chinuit, a venit un domn de la aeroport, au încercat și tot nu reușeau să scoată al doilea bilet, din Turcia până în SUA. Mi-au dat un bilet de mână.

Avionul care pleca din România a avut întârziere și mi-a fost frică să nu ratez al doilea zbor. Am avut o diferență de două ore între ele. Până îmi fac controlul, până îmi dă biletul, deja îmi făceam griji că-l pierd. Am ajuns la timp, dar drumul e foarte lung și mi-au dat bilet la geam, pe roată. În sfârșit, m-a mai ajuta un român acolo, mi-am luat biletul, doar că nu a fost cum am vrut eu", a mărturisit Saveta Bogdan, pentru Wowbiz.ro.

Artista a crezut că și-a pierdut bagajul de cală

Următorul obstacol a fost așteptarea Savetei după bagajul de cală, care a durat mai mult de o oră. Artista a crezut că și-a pierdut bagajul la ultima escală.

"Lângă mine au stat doi domni, unul dintre ei a adormit și sforăia de rupea pământul, în timp ce celălalt a început să râdă de el și deranja și primul și al doilea scaun. Până la urmă am ajuns la Chicago, unde am stat o oră sau două până a venit valiza. Am crezut că am pierdut-o dacă nu mi-a dat fata aia biletul, m-am gândit că nu mi-a pus biletul de cală. Am așteptat de am înnebunit acolo", a mai adăugat ea, conform Wowbiz.

De asemenea, artista a fost impresionată că la destinație ningea și că ar duce dorul temperaturilor din România, mai ales că, în două săptămâni, a fost o singură zi frumoasă.

"M-a așteptat fiica mea la aeroport cu ginerele meu. Ne-am pupat și când am ieșit din aeroport ce surpriză, acolo ningea. Era totuși mai cald la noi în România. De două săptămâni de zile de când sunt aici, a fost o singură zi frumoasă", a mai transmis ea, conform Wowbiz.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel