Oana Zăvoranu, îngropată în datorii. Clinica vedetei, în pragul falimentului: „Nu a mai vrut să plătească facturile pe care le-am emis”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu s-a confruntat cu mai multe executări silite și procese deschise împotriva sa. Sumele care i se cer, dar și datoriile pe care le are sunt colosale.

Oana Zăvoranu ( 49 de ani) și Alex Ashraf ( 35 de ani) sunt într-o căsnicie de mai bine de 7 ani. Prin 2016, Oana s-a lăsat convinsă de iubirea acestuia și l-a cerut de soț, iar tânărul a acceptat. Legătura dintre cei doi a născut multe zvonuri având în vedere diferența de vârstă.

Cu toate acestea, peste două săptămâni, Oana Zăvoranu și Ashraf vor avea un proces legat de solicitarea acestora de deblocare a conturilor. Vor să facă acest lucru prin suspendarea unei acțiuni de executare silită.

Contestație la executare în procesul Oanei Zăvoranu

Cei doi ar fi făcut un credit acum mai muți ani și nu l-au achitat, lucru pentru care sunt executați silit. La începutul acestui an, banca a solicitat executarea silită, iar judecătorii au admis cerea: „Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”.

Pentru a întârzia acțiunea de executare, Oana cu Ashraf au depus o contestație cu privire la verdictul instanței, nefiind posibilă vreo cale de atac, după cum reiese și din actul judecătoresc. Prin urmare, cei doi sunt așteptați la finalul lunii pentru a-și susține argumentele față de contestația intentată, conform Spynews.

Nici clinica nu mai merge bine

Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu, declara, la Antena Stars, că și el a fost nevoit să o execute silit pe vedetă, pentru a-și recupera banii datorați, conform Spynews.

 „În 2019, în urma rugăminților ei, am preluat managementul clinicii ei medicale, pentru că era și atunci în pragul falimentului. Am făcut un contract, totul a fost OK, i-am crescut cifra de afaceri de trei ori față de ce avea ea. După care la un moment dat după ce i-am inventat mai multe afaceri în cadrul clinicii și a început să crească foarte mult clinica, nu a mai vrut să plătească facturile pe care le-am emis. Pe lângă asta, am împrumutat-o și cu bani, dar procesul acela s-a închis, am câștigat, am și executat-o, am recuperat și banii, am recuperat tot de acolo.

În schimb acum mai avem niște facturi încasate de aproximativ 140.000 de euro emise anul trecut, pe care nu a catadicsit să le plătească și, pe lângă că nu a vrut să le plătească, am înțeles că a mai făcut și alte datorii prin piață pe la alte persoane, tot așa, datorii destul de mari. Cred că o să ajungă cu toate datoriile undeva la 1 milion de euro. (...) Din ce am înțeles, am văzut că în urma cererii mele, și au depus și eu cerere în care își recunosc insolvența, adică își declară falimentul. Nu mai stă bine financiar de mult (n.r. Oana), la câte procese și executări are. Am văzut în media că ea s-a certat și cu toți angajații și au dat-o în judecată și au executat-o pe sume mult mai mici. Ca să ajungi să fie executat pentru 10.000 de lei, nu poți să spui că stai bine cu banii, și nu știu de unde ai putea să plătești niște sume de mii de euro'', a declarat Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii, la Antena Stars, conform Spynews.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel