Bobonete a întrebat-o dacă este însărcinată, iar Andra a răspuns fără reținere: „Normal că par gravidă”

Data publicării:
Andra, Bobonete, captură video Youtube
Descriere foto: Andra, Bobonete, captură video Youtube

Andra a fost întrebată de mai multe ori dacă este însărcinată pentru a treia oară, iar acum s-a decis să pună capăt zvonurilor. 

Andra a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Bobonete pe Youtube, unde a dezvăluit mai multe informații din viața personală. Chiar dacă vedeta este destul de discretă când vine vorba de familia sa, de data aceasta a vorbit fără niciun fel de transparență. În acest sens, gazda emisiunii i-a spus artistei care sunt cele mai mari curiozități pe care fanii le caută în general pe Google despre ea, iar una dintre întrebări a generat imediat și un răspuns din partea solistei.

„Fii atentă, apropo de curiozități, știi ce caută lumea despre tine pe Internet? Am dat un search și ți le zic: „Andra măruță vârsta”, „Andra Măruță copii”. „Andra Măruță nemachiată”, „Andra Măruță gravidă”, a spus Bobonete, în cadrul podcastului de pe Youtube, potrivit viva

VEZI și: „Am nevoie de mai multă atenție”. Andra, probleme în căsnicia cu Măruță: „Plâng, mă descarc. Sunt tensiuni”

„Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă”

Așadar, pentru a pune capăt tuturor zvonurilor, Andra spune că nu a fost și nici nu va mai fi vorba despre o  sarcină, iar burta la care face referire toată lumea este, de fapt, rezultatul unui stil de viață nesănătos. Artista recunoaște că s-a îngrășat și că a fost de mai multe ori felicitată pentru că oamenii credeau că artista este însărcinată.

„Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Știi cum e, unul pune pe picioare, altul pune pe burtă, pe fund, la mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă. Am fost la concerte și venea lumea, doamna Andra, felicitări. Nu, doamnă, sunt grasă, vă rog să nu-mi mai spuneți că sunt gravidă, prefer să-mi spuneți că sunt grasă.”, a spus Andra.

Citește și: Cum s-a cunoscut Andra Măruță cu Gigi Becali. Artista a avut parte de un moment de panică: „M-a ridicat, mi-am lovit dintele”

Artista este o gospodină desăvârșită

Bobonete nu a putut trece de la acest subiect fără să îi complimenteze și aptitudinile în bucătărie ale artistei, acesta savurând de mai multe ori preparate făcute chiar de Andra. Vedeta spune că a moștenit această pasiune din familie, unde se gătea foarte multă mâncare tradițională.

„Eu de două ori am mâncat la tine de când suntem vecini. Prima dată am mâncat sarmale și, nu vă exagerez, o sarma era cât paharul ăsta, exact sarmale oltenești, ca pe vremuri. Iar ultima oară a venit Maria (n.r. fiica lui Bobonete), a fost la voi și a venit cu niște chestii, care inițial am crezut că sunt niște cococele sau nu știu ce. Erau într-o folie de staniol trei de-alea cu câte patru. Și am zis să gust și eu una. Iar la un moment dat m-a întrebat Ocrav (n.r. fiul) ce a fost acolo, adică el nu a mai apucat”, spus Bononete.

„Da, așa am fost crescută. În Ardeal se știe, se gătește cu sosuri, așa am crescut. Îmi place să și gătesc, îmi place să mă uit pe net la tot felul de rețete și le și încerc. Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc. Am și partener la chestia asta. Ne-am potrivit foarte tare la chestia asta. Cătălin nu e fandosit la mâncare.”, a răspuns artista.

Citește și: „Despărțirea este grea”. Cine e femeia după care a suferit Cătălin Măruță și cum l-a ajutat să o cunoască pe Andra

La ce dietă a apelat Andra

Totuși, pentru a mai scăpa de câteva kilograme, vedeta face sacrificii uriașe și încearcă pe cât de mult reușește să se abțină de la mâncare. Pentru a și reuși, solista a început să urmeze fastingul sau postul intermitent, așa cum mai este cunoscut la noi în țară.

„Am început fasting, nu mai mănânc după 6 seara. De exemplu, metoda 16/8 implică renunțarea la orice aliment pentru un interval de 16 ore, mesele fiind consumate în decursul celor 8 ore rămase.”, a dezvăluit Andra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel