Oana Lis, după ce a fost criticată că nu a strâns bani pentru zile negre: „Eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară”

Data publicării:
Oana Lis, captură video PRO TV
Descriere foto: Oana Lis, captură video PRO TV

Oana Lis a fost aspru criticată, în mediul online, după ce a cerut ajutorul fanilor, pentru a putea acoperi tratamentele și îngrijirea lui Viorel Lis.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat, în ultima vreme, iar Oana Lis a ajuns în imposibilitatea de a mai putea suporta financiar îngrijirea acestuia.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, Oana a care este situația din familia ei, la acest moment. 

„Trecem printr-o perioadă foarte grea. S-a agravat foarte mult situația, în sensul că nu mai pot să-l scot din casă, că nu mai e deplasabil. Asta mi-a dat viața peste cap, pentru că e total dependent de mine. E foarte greu, dar în același timp, credința, Dumnezeu îmi dă putere să merg mai departe”,  a declarat Oana Lis, în emisiunea de la PRO TV.

Unde va fi înmormântat Viorel Lis, după ce va trece în neființă. Oana Lis a făcut anunțul: „Nu avea nici loc de veci”


Le-a cerut fanilor să doneze bani pentru tratamentul lui Viorel Lis

„Mulțumesc oamenilor care m-au ajutat și au donat. Au fost și oameni de bine. Acum i-au mai trecut durerile. Sunt multe boli puse una peste alta...da cum să zic...putea fi și un bărbat care să aibă 40 de ani, să facă accident de mașină și să rămână paralizat, oricum nu l-aș fi părăsit. Nu are legătură cu vârsta. Aici e vorba de boală. El e familia mea, e soțul meu, trebuie să fiu alături de el, îl iubesc și așa cum este”, a mărturisit Oana. 

Oana Lis, despre chinurile prin care trece Viorel Lis: „Urla de durere”. Vedeta face sacrificii mari pentru fostul edil

Unii au criticat-o pentru gestul disperat

„Știu că mulți m-au judecat, că trebuia să avem bani strânși. În primul rând, nici nu am avut sume mari de bani. Pe de altă parte, eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară. Eu nu am știut că o să fie atât de greu, poate mă pregăteam altfel. Până nu ai pe cineva în familie bolnav sau nu ești tu bolnav, nu știi cât de greu este, ce provocări sunt, ce cheltuieli sunt. Eu dacă nu făceam Psihologia, nu puteam să-l susțin pe Viorel. Fac cu el exerciții din cărțile de psihologie, de respirație, pe ridicat stima de sine. Nu știu ce fac alți oameni care nu au sprijin”.

 

Oana Lis, apel disperat. ”Vrea să stea în patul lui până în ultima clipă”. Ce se întâmplă cu Viorel Lis, după ce starea sa de sănătate s-a degradat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel