Oana Lis, despre chinurile prin care trece Viorel Lis: „Urla de durere”. Vedeta face sacrificii mari pentru fostul edil

Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis. Fostul edil trece prin chirnuri mari.

Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău în ultima vreme, iar din ultimele informații pe care le-a dat soția lui se pare că fostul edil nu se mai poate deplasa deloc singur. Tocmai din acest motiv, Oana Lis a decis să-și interneze soțul într-un centru specializat pe aceste probleme, în speranța că starea sa de sănătate se va mai ameliora. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că nu are bani să-i cumpere lui Viorel Lis scaun cu rotile, motiv pentru care a fost nevoită să-și amaneteze verigheta, pentru a face rost de resursele necesare. Totodată, Oana Lis a cerut ajutorul oamenilor pentru a putea să îi mai amelioreze stările de rău ale soțului său.

Oana Lis: „I-au mai trecut durerile că urla de durere”

Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri”, a spus Oana Lis, conform Spynews.ro.

Oana Lis a declara că durerile soțului său s-au mai ameliorat, față de starea gravă în care se afla înainte. 

”Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a mai zis Oana Lis.

Oana Lis a recunoscut că se descurcă foarte greu cu banii și stă mereu cu teamă când îl lasă singur pe Viorel Lis. 

”Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a mai zis Oana Lis.

Oana Lis și-a scos verigheta de la amanet

Acum, Oana Lis este în culmea fericirii. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că a reușit să-și recupereze verigheta cu ajutorul unei doamne a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie. 

„Magia există ... Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi , că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că lăsat -o de tot acolo, așa că cei de acolo au dus -o la topitorie. Apoi, că urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A... care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei...m-am dus să o recuperez ...dar nu mai era . Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat -o 2 săptămâni la topitorie și au găsit-o tocmai pentru că scris pe ea V. Lis.

Chiar mi se părea imposibil să caute acu în carul cu fân... și le mulțumesc și celor de la amanet pentru efort...Acum o am din nou.... mă simt mai linistită, mai împăcată sufletește , am realizat că nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot aruncă când sunt copleșită . Am învățat multe , dar cel mai de preț cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o... că încă există magie aici, printre noi, în noi și în ceea ce facem . Mulțumesc din suflet și din inimă doamnei A. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e în noi, în ceea ce facem. Să nu uităm asta când avem vreun moment de disperare că încă există magie și bine în lumea asta. Va mulțumesc că existați.”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 sep 2022, 11:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience