Unde va fi înmormântat Viorel Lis, după ce va trece în neființă. Oana Lis a făcut anunțul: „Nu avea nici loc de veci”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a dezvăluit unde își va face somnul de veci soțul ei, după ce va trece în neființă. 

Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău în ultima vreme, iar din ultimele informații pe care le-a dat soția lui se pare că fostul edil nu se mai poate deplasa deloc singur. Tocmai din acest motiv, Oana Lis a decis să-și interneze soțul într-un centru specializat pe aceste probleme, în speranța că starea sa de sănătate se va mai ameliora. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că nu are bani să-i cumpere lui Viorel Lis scaun cu rotile, motiv pentru care a fost nevoită să-și amaneteze verigheta, pentru a face rost de resursele necesare. Totodată, Oana Lis a cerut ajutorul oamenilor pentru a putea să îi mai amelioreze stările de rău ale soțului său.

Unde va fi înmormântat Viorel Lis

În urmă cu ceva timp, Oana Lis a declarat că soțul ei vrea să fie înmormântat în stil tradițional, însă nu avea loci de veci. Acum, soția fostului edil a mărturisit că a reușit, cu ajutorul unei verisoare, să facă rost de un loc unde Viorel Lis va fi înmormântat după ce se va stinge din viață. 

„I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi!

Nu mai vrea să fie incinerat, s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă!”, a spus Oana Lis, conform Click.

Oana Lis: „Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipă!”

„Așa sunt eu, nu mă lasă inima. Mi-au zis și oamenii de acolo: Oana ești extraordinară! Vin persoane care-și lasă mama, pe cei dragi în spital și nu mai vin zece zile să le aducă o apă, un iaurt. Mi se pare trist. Eu nu sunt așa, Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipa! Sper să pot!”, a mai decșarat Oana Lis, conform aceleași surse amintite mai sus.

Oana Lis și-a scos verigheta de la amanet

Acum, Oana Lis este în culmea fericirii. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că a reușit să-și recupereze verigheta cu ajutorul unei doamne a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie. 

„Magia există ... Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi , că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că lăsat -o de tot acolo, așa că cei de acolo au dus -o la topitorie. Apoi, că urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A... care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei...m-am dus să o recuperez ...dar nu mai era . Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat -o 2 săptămâni la topitorie și au găsit-o tocmai pentru că scris pe ea V. Lis.

Chiar mi se părea imposibil să caute acu în carul cu fân... și le mulțumesc și celor de la amanet pentru efort...Acum o am din nou.... mă simt mai linistită, mai împăcată sufletește , am realizat că nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot aruncă când sunt copleșită . Am învățat multe , dar cel mai de preț cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o... că încă există magie aici, printre noi, în noi și în ceea ce facem . Mulțumesc din suflet și din inimă doamnei A. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e în noi, în ceea ce facem. Să nu uităm asta când avem vreun moment de disperare că încă există magie și bine în lumea asta. Va mulțumesc că existați.”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel