"Nu țin locul nimănui!" Lili Sandu a răbufnit după ce s-a spus că o înlocuiește pe Adela Popescu: „Nu a contat că sunt sau că nu sunt titulară”

Data publicării:
Lili Sadu Adla Popescu, foto Instagram/ Captură TV
Descriere foto: Lili Sadu Adla Popescu, foto Instagram/ Captură TV

Lili Sandu prezintă emisiunea Vorbește Lumea, la Pro TV, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Vedeta a ajuns la cârma emisiunii după ce Adela Popescu a fost delegată să prezinte emisiunea Sunt Celebru Scoate-mă de aici, iar fanii emisiunii au crezut că aceasta va reveni, după terminarea filmărilor, lucru care nu s-a întâmplat. 

Lili Sandu face acum lumină și spune că ea nu ține locul nimănui, după ce s-a spus că a fost adusă în emisiune doar pentru a-i ține locul Adelei Popescu. Mai mult, vedeta spune că își face treaba cum poate mai bine și nu se gândește că jobul ei ar fi temporar. 

 

„La mine nu a contat asta niciodată că sunt sau că nu sunt titulară, îmi fac treaba cu tot sufletul și cu toată pasiunea și cred că asta se și vede. Sper că transmit asta dincolo de ecran. Mă înțeleg extrem de bine cu toată echipa, adică ce vedeți voi în fața camerei. (...)Nu sunt acolo să țin locul nimănui, nu am considerat asta niciodată și încerc să fiu așa cum sunt eu.

Adică dacă omul mă cunoaște în afara camerei, să nu existe o diferență între mine în momentul în care prezint emisiunea(...) și femeia pe care o cunoaște la un eveniment sau cine știe pe unde.”, a declarat Lili Sandu, pentru Playtech.ro.

VEZI ȘI: Lili Sandu, avertizată în direct că ar putea fi înlocuită de la Vorbește lumea: „Vrea o femeie să vină să-mi ia locul?”

VEZI ȘI: Adela Popescu a făcut anunțul pe care-l aștepta toată lumea. Când revine în televiziune: „În punctul acesta suntem”

Lili Sandu visează să joace din nou în filme


„Îmi place, mă atrage încă actoria, mi-aș dori să revin într-un proiect, acum să vedem cum o vrea Dumnezeu. Nu contează dacă e pe micul sau marele ecran, important este să fie un rol care să mă avantajeze și care să îmi placă și care să mă stimuleze așa”, a mai spus Lili Sandu, pentru aceeași sursă.

 

VEZI ȘI: Lili Sandu, înlocuită de Jojo. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi: „Aș vrea să vă fac o dezvăluire”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel