Lili Sandu, înlocuită de Jojo. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi: „Aș vrea să vă fac o dezvăluire”

Data publicării:
Lili Sandu,captură video YouTube/ Jojo - foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu,captură video YouTube/ Jojo - foto Instagram

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo, i-a suflat un rol important prezentatoarei TV Lili Sandu. 

Lili Sandu a dezvăluit, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV, că a fost pe lista scurtă pentru rolul Magdei, din serialul Clanul. Vedeta a pierdut însă rolul, acesta fiind „ocupat” de frumoasa actriță Cătălina Grama, soția lui Paul Ipate. 

 „Că ai amintit de castingul pentru Clanul, aș vrea să vă fac o dezvăluire, ca să știți cum a stat treaba și să vă bucurați că sunt aici cu voi acum. Încă din fașă știam de acest proiect pentru că am fost invitată, la rândul meu, să dau casting pentru Magda. Mi-a plăcut extrem de mult cum a fost scris și întâmplarea frumoasă a făcut că am ajuns pe lista scurtă. Adică, am avut audiție după care call back și lista scurtă a fost între mine și Cătălina”, a spus Lili Sandu la Pro TV.


A plâns de supărare

„Ideea este că, vă spun sincer, dacă ar fi fost oricine altcineva în afară de Cătălina, m-aș fi supărat foarte tare. Oricum, am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult acest rol. Dar Cătălina face un rol admirabil”, a adăugat Lili Sandu.


Jojo: „E grea viața de actor”

La rândul ei, Jojo a mărturisit că și ea a pierdut multe castinguri și spune că viața de actor e una grea. 

„Mulțumesc mult. Și eu am trecut prin atâtea castinguri la care nu am fost aleasă. E grea viața de actor. Lili are dreptate. Asta i s-a părut și lui Achim ciudat, când ești atât de bun la o probă, de ce nu ești?! Ți se potrivește foarte bine rolul aici”, a reacționat Jojo, după declarațiile făcute de Lili Sandu. 

 

 

Ce spune Paul Ipate despre rolul soției sale

 

Cătălina Grama, soția lui Paul Ipate, joacă un rol important în serialul „Clanul”, de la ProTV. Acolo, Jojo o interpretează pe soția lui Bebe Măcelaru, un temut interlop. 

„Sunt foarte mândru de ea și de ce face acolo.”, a declarat Paul Ipate pentru Spectacola.

 

Cum a fost să-și vadă soția în rolul de soție de mafiot

 

„Abia așteptam. În primul rând, eu mă bucur, că pentru un actor e extrem de important să primești un rol de genul acesta, unde faci compoziție, unde e contre-emploi, acolo ai ocazia să-ți arăți măiestria, talentul și toți anii de muncă, să arăți ce poți. Este un rol ofertant, la care muncește foarte mult, dar iată că rezultatele sunt foarte bune. Eu sunt foarte mândru de ea și de restul colegilor ei, pentru că fac o treabă foarte bună”, a mai spus el. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel