Lili Sandu, avertizată în direct că ar putea fi înlocuită de la Vorbește lumea: „Vrea o femeie să vină să-mi ia locul?”

Data publicării:
Lili Sandu, Shurubel, captură video Youtube
Descriere foto: Lili Sandu, Shurubel, captură video Youtube

Previziunile astrale făcute de Cristina Demetrescu în direct au pus-o pe gânduri pe Lili Sandu, care se gândește că și-ar putea pierde locul de muncă curând. 

Este deja mai bine de jumătate de an de când Lili Sandu i-a luat locul Adelei Popescu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. Soția lui Radu Vâlcan a fost nevoită să părăsească matinalul, întrucât a mers alături de Cabral să filmeze pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, iar după terminarea showl-ui, acesta s-a decis să ia o pauză bine meritată de la muncă, pe o perioadă nedeterminată. În acest sens, fanii s-au întrebat în repetate rânduri când și dacă va mai reveni vreodată Adela la Vorbește lumea și, chiar dacă nu a oferit un răspuns concret cu privire la această curiozitate, vedeta a dat de înțeles faptul că nu se va ține prea departe de televiziune. Acest lucru pare însă că trezește anumite temeri pentru Lili Sandu, care își vede puțin locul de muncă sub semnul întrebării. Venită în platoul matinalului pentru a face cele mai noi previziuni astrale, Cristina Demetrescu i-a spus acesteia faptul că locul ei de muncă poate suferi anumite schimbări, din cauza unei femei. 

„Pentru Gemeni. Tu ești foarte bine protejată de colegii tăi. Dar, la locul de muncă se pot întâmpla anumite intrigi sau competiții, care nu sunt tocmai în regulă. Este implicată o femeie. Voi trebuie să aveți grijă de Lili!”, a afirmat astrologul, la Pro TV. 

VEZI aici toate previziunile astrale: Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru prima jumătate a lunii MAI 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Lili Sandu, speriată de previziunile astrale

Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit replica la care nimeni nu se aștepta. Chiar dacă remarca a fost făcut în spirit de glumă, aceasta pare a fi îngrijorare cu privire la faptul că ar putea fi înlocuită la un moment dat din cadrul emisiunii, întrucât Adela s-ar putea întoarce oricând. 

„Opaa! Vrea o femeie să vină să-mi ia locul sau cum? Ar vrea… Băieți, aveți grijă!”, a fost reacția avută de vedetă. 

„Cu ocazia eclipsei poți să-ți pui o căciulă în cap, un trening”, i-a mai spus astrologul.

„Niciodată! Îmi pun ochelarii de soare și așa ies!”, a continuat vedeta.

Te-ar putea interesa și: Bogdan Ciudoiu, despre plecarea lui Shurubel de la radio: „Ăsta a fost principalul motiv. Nu-l atrage ideea de a prezenta din nou” / EXLCUSIV

Ce spune Adela Popescu despre întoarcerea la Vorbește lumea

Întrebată recent dacă se va întoarce sau nu în emisiunea pe care a moderat-o mulți ani de zile, Adela Popescu nu a confirmat, dar nici nu a negat această posibilitate. Cu toate acestea, prezentatoarea le promite urmăritorilor săi faptul că va reveni în curând pe micile ecrane.

„Acum sunt tot felul de discuții, cel mai probabil în toamnă, așa discutăm acum, vedem exact ce proiect mi se potrivește, în punctul acesta suntem. Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a început imediat după «Vorbește lumea», după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post. Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat

Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări.”, a spus Adela Popescu, potrivit playtech.

VEZI și: Tabietul la care Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv, pentru a economisi bani: “Când am facut un calcul, ne-am înfuriat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel