Adela Popescu a făcut anunțul pe care-l aștepta toată lumea. Când revine în televiziune: „În punctul acesta suntem”

Data publicării:

Adela Popescu a vorbit despre revenirea în televiziune, după mai multe luni de zile în care a decis să se retragă pentru o perioadă, pentru a sra cu copiii ei. 

Adela Popescu a dispărut deja de câteva luni de pe micile ecrane, de când a decis să se retragă o perioadă din luminile reflectoarelor. Chiar dacă fanii au așteptat-o să se reîntoarcă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, matinalul în care a stat mai mulți ani de zile, aceasta nu și-a făcut încă apariția, iar Lili Sandu pare că-și va continua aventura alături de Bogdan și Shurubel. În acest sens, soția lui Radu Vâlcan s-a decis să vorbească despre revenirea în televiziune, care se va produce curând, după cum a lăsat chiar ea de înțeles. 

„Acum sunt tot felul de discuții, cel mai probabil în toamnă, așa discutăm acum, vedem exact ce proiect mi se potrivește, în punctul acesta suntem.

Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a început imediat după «Vorbește lumea», după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post. Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat”, a precizat vedeta pentru Playtech.ro.

Te-ar putea interesa și: Adela Popescu, lecție emoționantă de la băieții ei: „Ne-am făcut mii de probleme să nu rămână copiii marcați”

Ce spune de întoarcerea la Vorbește lumea

Cât despre revenirea la Vorbește lumea, chiar dacă este un proiect care este pe gustul ei, Adela Popescu nu crede că va mai reveni în viitor. Vedeta consideră că echipa actuală se înțelege de minune, motiv pentru nu și-ar dori să strice acest trio minunat. 

„Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări.”, a mai dezvăluit ea, potrivit sursei citate. 

VEZI și: Tabietul la care Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv, pentru a economisi bani: “Când am facut un calcul, ne-am înfuriat”

 

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată”

Mai mult, Adela Popescu spune că exclude din start proiectele de lungă durată, care ar ține-o departe de cei trei copii ai săi pentru o lungă perioadă de timp. Chiar dacă beneficiază de ajutor în creșterea micuților, prezentatoarea TV spune că nu este suficient. 

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. 

Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.r.), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută... Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la «Sunt celebru», a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm.

Şi e frumos să ne împlinim visurile. Nu îmi mai doresc copii, iubesc foarte mult copiii, dar văd ce înseamnă, că de fapt a avea copii nu e doar despre a-i naşte, e mai ales despre ce urmează după”, a mai spus ea în urmă cu ceva timp, pentru click!.

VEZI și: Radu Vâlcan și Adela Popescu, mărturisiri fără perdea despre viața amoroasă: “De când am devenit părinți, profităm de orice moment liber”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel