„Nu mă uit. E treaba ei”. Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul „Clanul”, în care joacă soția sa

Data actualizării: | Data publicării:

Paul Ipate a dezvăluit faptul că nu s-a uitat decât la primele două episoade ale serialului în care joacă soția sa. 

Cătălina Grama, cunoscută de publicul larg drept Jojo, joacă într-una dintre cele mai cunoscute producții cinematografice de pe Pro TV, „Clanul”, unde a reușit să obțină unul dintre rolurile principale. Personajul pe care aceasta îl are de interpretat o pune pe actriță într-o ipostază total nouă, întrucât „Magda” face parte din categoria personajelor negative, lucru care pare însă că i se potrivește mănușă lui Jojo. Deși se descurcă de excepție, iar fanii adoră să o vadă în noua ipostază, Paul Ipate spune că nu își urmărește soția pe micile ecrane, argumentându-și această decizie.

„Nu mă uit. Eu nu mă uit la televizor de 15 ani. M-am uitat primele două episoade, face treabă bună, mai departe e treaba ei. Nici la școala noastră de actorie nu punem secvențe din film. La noi la școală facem după metodă. Chiar lucrăm după metodă. Nu le punem filme încă pentru că nu avem de ce. Lucrăm cu ei strict pe actorie și pe exerciții”, a mărturisit Paul Ipate, potrivit ego

Te-ar putea interesa și: Lili Sandu, înlocuită de Jojo. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi: „Aș vrea să vă fac o dezvăluire”

Cum justifică Jojo gestul soțului ei

Jojo i-a sărit imediat în apărare partenerului său de viață și spune că acesta nu urmărește serialul din lipsa de timp. Mai mult, există foarte multe episoade pe care și actrița le ratează, întrucât viața cu copii, dar și cu o carieră solicitantă nu este deloc ușoară.

„Știi ce se întâmplă? Tatăl copiilor mei și partenerul meu de scenă și viață, Paul Ipate, nu are timp. La fel ca și mine. Eu mai fur din timpul ăsta împreună cu fiul nostru cel mare. Din când în când ne uităm pe Voyo pentru că atunci când se difuzează „Clanul” noi ne pregătim pentru a doua zi de școală și de grădiniță. Atunci eu cu Achim „furăm” jumătate de episod, un sfert de episod, însă Paul este foarte mult plecat în turnee, când să se mai uite și la Magda? Vede în postările mele de pe Instagram, unde mă postez doar pe mine. Mă vede acolo”, a povestit amuzată și Jojo pentru sursa citată.

VEZI și: Jojo vrea să-și schimbe numele de scenă: ”Îmi doresc în secret de ani de zile să scap”

 

Ce spune Paul Ipate despre rolul soției sale din Clanul

Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Paul Ipate ne mărturisea că este foarte mândru de rolul pe care Jojo a reușit să-l obțină la Pro TV. Magda este soția unui mafiot, rol pentru care actrița muncește din greu, confirmă partenerul său de viață. Rezultatele sunt însă pe măsură, pentru că Clanul a reușit să fie lider de audiență de foarte multe ori.

„Abia așteptam. În primul rând, eu mă bucur, că pentru un actor e extrem de important să primești un rol de genul acesta, unde faci compoziție, unde e contre-emploi, acolo ai ocazia să-ți arăți măiestria, talentul și toți anii de muncă, să arăți ce poți. Este un rol ofertant, la care muncește foarte mult, dar iată că rezultatele sunt foarte bune. Eu sunt foarte mândru de ea și de restul colegilor ei, pentru că fac o treabă foarte bună”, a mai spus el. 

Citește și: De ce Jojo nu a devenit din nou mamă: ”Aș fi făcut și vreo 4 copii”. Ce a sfătuit-o mama sa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel