De ce Jojo nu a devenit din nou mamă: ”Aș fi făcut și vreo 4 copii”. Ce a sfătuit-o mama sa

Data publicării:

Jojo și-ar fi dorit să devină mamă pentru a treia oară, înainte de pandemie.

Cătălina Grama, cunoscută de public drept Jojo, se bucură de un succes foarte mare pe plan profesional, fiind o cunoscută actriță în România, dar și de o familie fericită și numeroasă. Frumoasa artistă a declarat chiar că ar fi vrut să devină mamă pentru a treia oară înainte de pandemie, însă a cântărit mai bine situația și a realizat că nu ar mai avea cum să păstreze echilibrul între cele două planuri.

„Da, înainte de pandemie pe la 38-39 de ani, am vrut să o iau de la capăt. Aveam proiecte de teatru și am zis că e o perioadă bună acum, mie îmi plac familiile mari. Eu am suferit pentru că am fost singurul copil la părinți. Aș fi făcut și vreo 4 copii, crede-mă, numai că e puțin dificil ca și artist și mai ales să fii artistul femeie – mamă, să îți iei mereu atâta pauză. Dar eu aș fi vrut și 4 copii”, a povestit Jojo pentru impact.

Jojo, alimentul la care nu poate renunța. Ce dietă ține actrița: Noi tot timpul a trebuit să fim în formă

Ce sfat a primit Jojo de la mama sa

Mai mult, Jojo a fost influențată chiar da mama sa să renunțe la acest gând. După ce i-a expus toate argumentele necesare, actrița și-a dat seama că cei doi copii pe care îi are sunt suficienți.

„Mama a mai obosit și a zis: “Măi, mamă, gândește-te bine că nu mai pot!” Și atunci am lăsat-o baltă după perioada asta. Și sunt și fată și băiat și ne împlinesc în toate, sunt niște minunății. Dar sunt pentru familiile mari”, a mai declarat Cătălia Grama.

 

 

Jojo și-a descoperit în pandemie pasiunea pentru gătit

Tot în pandemie, partenera lui Paul Ipate și-a descoperit pasiunea pentru gătit. Chiar dacă și-a dotat toată bucătăria cu cele mai noi ustensile și își făcea foarte bine treaba, actrița a fost nevoită să facă atât de multă mâncare atunci, încât, spune ea, ”nu mai vrea să gătească niciodată”.

„În pandemie a trebuit să îmi exersez toate aptitudinile de bucătar. Atâta mi-am experimentat aptitudinile de bucătar că, la un moment dat, am zis: “Bă, eu nu mai vreau să gătesc niciodată!” Mă ajută și Paul, dar el nu gătește așa de mult. Și la noi e și complexă treaba, mi-am găsit în bucătărie ce vrei tu, mi-am pus audio books, mi-am pus predici, mi-am pus muzică, deci, la un moment dat, în bucătărie a devenit un univers întreg, pentru că stăteam atât de mult acolo, încât trebuia să fac ceva, să dansez când toc”, a adăugat ea.

„Suntem gemene sufletește”. Monica Anghel și Jojo, prietenie pe viață: Ne spunem sis, de la surioară

De ce Paul Ipate și partenera sa nu s-au căsătorit

Chiar dacă recent au împlinit opt ani de când sunt împreună, cei doi îndrăgostiți nu-și propun să se căsătorească. Actrița a explicat acum de ce.

„Noi avem vederi și credințe diferite. Și nu am simțit nevoia să facem asta. Știu că facem parte dintr-un neam creștin ortodox și suntem amândoi botezați ortodox, însă pentru noi, Dumnezeu este peste tot și vede tot, Dumnezeu vede cât de mult ne iubim și ce însemnăm unul pentru celălalt. Nu simțim, cel puțin în momentul acesta, nevoia de a face ceva peste asta. Oricum noi suntem împreună pentru că a fost voia Domnului”, a mai psus Jojo.

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel