Nikita a vrut să se sinucidă. Mărturiile sfâșietoare din copilăria de coșmar: „La 8 ani am vrut să-mi iau viața”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Nikita a dezvăluit din numeroasele experiențe marcante din propria sa copilărie ce au făcut-o să dorească să-și ia viața de mai multe ori. Ce a îndurat vedeta de-a lungul vieții este de necrezut.

Nikita a fost invitată în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, și anume „În oglindă”, unde a dezvăluit mai multe detalii despre întreaga sa viață, mai ales despre abuzurile pe care le-a suferit încă din copilărie și despre care mulți nu au nici cea mai mică idee. Vedeta se deschide în fața publicului și dezvăluie câteva dintre cele mai șocante povești de viața. Aceasta a fost victimă a abuzului atât psihic, cât și fizic, iar povestea sa de viață lasă un însemn adânc în sufletul acesteia, fapt argumentat și de gravitatea cu care vorbește despre experiențele sale, iar despre multe dintre acestea recunoaște că este mult prea greu pentru a aduce aminte.

Dorință de a-și lua viața la 8 ani

Nikita a rămas orfană în momentul în care părinții acesteia au murit în urma cutremurului din 1977, ea fiind preluată de bunici. Cu toate acestea, nici acolo nu avea să-și găsească locul, fiind înfiată de o altă familie. În noua familie, Nikita a fost abuzată din toate punctele de vedere, iar experiențele sunt de necrezut. Prima oară când a vrut să se sinucidă din cauza situației mult prea dificile a fost la incredibila vârstă de 8 ani:

„La 8 ani am vrut să-mi iau viața. Erau la masă, la petrecere, eu trebuia să spăl vase, eu le preparam, eu le puneam la fiecare în parte, efectiv slugă în ultimul hal. Eu nu aveam voie să mănânc cu ei la masă. Îmi aduc aminte și acum, cum erau la masă și ei mâncau fripturi cu sos și de toate și mie îmi puneau bucățică așa mică de carne, de sos și una de pâine, ca și cum ai da la un porumbel să mănânce și toți râdeau de mine.”, a precizat vedeta.

Vezi și: Nikita sare în apărarea fraților Tate. Scandal pe treptele Tribunalului București: „Vă garantez eu, pentru că eu cunosc mai bine”

A fost bătută până la inconștiență

De asemenea, Nikita a avut două tentative de sinucidere, prima constând în ingerarea de clor de rufe, dar din fericire nu i-a reușit, mai apoi fiind bătută pentru fapta pe care a făcut-o, bătaie care a culminat cu internarea în spital:

„Fiind singură și neavând mintea pe care o am acum, fiind matură, pe atunci fiind singură, marginalizată și neavând pe nimeni, am vrut să mor, de două ori, nu doar o singură dată. Odată am băut clor de rufe, recunosc, acolo acasă, de m-au bătut de m-am trezit la spital plină de sânge, iar doctorii în jurul meu plângeau și erau speriați pentru mine. Apoi, am vrut să mă arunc în fața metroului, dar m-au tras prietenii mei.”, a spus Nikita.

Poate ești interesat și de: Nikita de România a ieșit din comă: ”Dumnezeu există”. Cum se simte Mihaela Ispas și când urmează să fie externată

Abandonată și de propria familie de sânge

Nici familia nu i-a fost aproape, aici fiind vorba despre frații săi care au renegat-o și nu au acceptat-o în familia acestora. O singură persoană i-a fost alături pe drumul suferinței, aici fiind vorba despre Tanti Sandra:

„(…) Am ascultat-o pe Tanti Sandra de mi-a spus „Nu bea, nu fuma, și nu te duce cu bărbați deoarece dacă faci copii sau asta..nu te va primi niciodată în casă și tu trebuie să-ți construiești  singură viața. În viață să fii tu aia puternică, să-ți construiești tu propriul tău drum, numai prin suferință. Nu te băga cu nimeni în seamă, roagă-te la Dumnezeu, ia-ți un serviciu și de acolo vei găsi oamenii, atrage oamenii care sunt ca tine.”, a mai spus vedeta.

„Frații mei, spre exemplu, am fost în trecere pe la ei, și-mi spuneau că să plec din casă, ca ei au familie, iar eu nu fac parte din familia acestora.”, a mai completat aceasta.

Diagnosticul psihiatrului

Vedeta a încercat să caute consiliere deoarece a identificat traumele pe care le cară după aceasta, mai ales în urma copilăriei agresive pe care aa vut-o. Aceasta recunoaște că a luat legătura doar cu celebrul psihiatru Cristian Andrei, care a îndrumat-o spre bine:

„Nu, doar o dată cu domnul Cristian Andrei, care într-adevăr, a avut câteva ședințe cu mine și m-a învățat de bine. Mi-a zis că sunt pe drumul ce bun. Îmi aduc aminte de un certificat medical... psihiatrul mi-a pus traumă din copilărie. Acum sunt puternică, am propria mea viață, am propriile mele mâini, știu cât de puternică sunt ca femeie, ca persoană, ce valoare am. Toată lumea e a mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a părăsit niciodată. Tatăl meu și mama mea mă părăsesc, dar Domnul mă primește.”, a mai zis Nikita.

Mai urmărește și: Nikita, copilărie marcată de chinuri și bătăi. Vedeta a trecut printr-un adevărat coșmar: „Am fost tunsă la zero, m-au bătut cu furtunul de la mașina de spălat”

Trecut mult prea dureros

Când a fost întrebată mai multe detalii despre copilăria sa, Nikita a precizat că este prea mult și că nu mai poate continua pe acest subiect, dar că, în schimb, se vede acum, ca mamă, cât de fericită și împlinită este:

„Nu vreau să mă mai gândesc, mă uit la ceea ce sunt astăzi, că sunt o mamă împlinită, fericită, sunt mândră de ceea ce sunt și ce descopăr în toată lumea, chiar și prin persoane pe care nu le cunosc, regăsindu-mi în acele persoane cuvinte despre viața mea pe care eu ar trebui să le spun, dar le aud de la alte persoane care nu mă cunosc.”, a mai punctat vedeta.

Abandonul domiciliului la 13 ani- salvarea de la bătăi

Prima incursiune cu abandonarea casei în care locuia a avut loc la vârsta de 13 ani, atunci când, pe fondul bătăilor excesive și al abuzului psihic, Nikita s-a găsit obligată să părăsească domiciliul pentru binele său:

„M-au bătut și am fost obligată să fug de acasă. M-au bătut de m-au omorât în bătaie. Îmi aduc aminte că venise cineva în vizită și-i dispăruse un cercel de aur și m-a omorât pe mine în bătaie. Bine, taică-meu ăla vitreg nu mă înghițea. Când venea beat trebuia să mă ascund. Ea (mama vitregă) nu se băga niciodată, absolut niciodată nu se băga. Dormeam pe jos, pe parchet, luam perna în gură și plângeam. Nu erau autorități pe vremea aia, erau sectoriștii și cei cu mașina albastră...Vorbim de anii lui Ceaușescu.”, a spus Nikita.

 

Puteți viziona emisiunea integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel