Nikita de România a ieșit din comă: ”Dumnezeu există”. Cum se simte Mihaela Ispas și când urmează să fie externată

Data publicării:
Sursa foto: Ispas Nicoleta Mihaela, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ispas Nicoleta Mihaela, Facebook

Nikita a început să se simtă mai bine, după ce a suferit un infarct pe stradă.

Nikita de România, pe numele său real Mihaela Ispas, a ajuns în urmă cu câteva zile de urgență la spital, în comă, după ce ar fi suferit un infarct, notează Fanatik. Fetele acesteia au preluat imediat contul de Facebook al mamei lor, după această întâmplare, unde au dat continuu noi detalii despre starea de sănătate a femeii. Toți cei care au cunoscut-o pe Mihaela Ispas s-au rugat în comentarii pentru ea, astfel încât să-și revină cât mai repede la normal.

”Mama e în comă de duminică. Eu, Cristina și Vanessa vă ROG să vă Rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine.”, a fost apelul disperat postat de fetele Nikitei pe 3 august.

Cum se simte acum Nikita

Supranumită și ”fata de cartier”, potrivit sursei citate, Mihaela Ispas ar fi început să se simtă bine acum. Mai mult, aceasta ar urma să fie externată luni, de la Spitalul din Malaga, Spania, acolo unde aceasta locuiește de peste 15 ani. Fiicele ei i-au fost alături neîncetat în această perioadă, vizitând-o în fiecare zi la spital. Chiar înainte să se interneze, Nikita avea planuri destul de mari și intenționa să lanseze o carte „Singură pe lume”, pe care probabil o va continua când se va face bine. Fiica acesteia a dezvăluit oficial faptul că mama sa și-a revenit, după operația suferită.

”Dumnezeu există. Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc.”, a scris fiica Mihaelei pe pagina de Facebook a mamei sale.

Mihaela Ispas se afla pe stradă când i s-a făcut rău

După cum declara în urmă cu puțin timp fiica acesteia, Nikita ar fi suferit infarctul chiar pe stradă, unde s-a prăbușit dintr-odată. 

„Mama se află internată în spital de duminică după-amiază. Se afla pe stradă când s-a prăbușit din picioare, dintr-o dată!

„Nu cunosc amănunte despre starea de sănătate a mamei. Știu doar că este în comă. Mai multe lucruri nu au vrut să-mi spună medicii. Sunt totuși un copil de doar 13 ani!”, a”, a declarat fata cea mare a Nikitei, Cristina, care are doar 13 ani, potrivit playtech.

Nikita urmează să vină în România

Potrivit primei surse citate, Mihaela Ispas intenționează să revină în țara natală în luna septembrie, în vizită. Aceasta a devenit cunoscută în România în urmă cu 20 de ani, postul care a făcut-o celebră fiind chiar Pro TV. În urmă cu 15 ani, Nikita a ales să plece în Spania și să înceapă o viață nouă acolo, după ce țara natală nu-i oferea nicio variantă. Tot acolo, Nikita a devenit și mamă pentru prima dată.

Citește și: Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Lili Sandu a trecut prin clipe de coșmar cu fiul ei: „S-a pus în genunchi și voia să dea cu capul de parchet”

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel