Nicu Covaci, operat de urgență pe creier. În ce stare se află liderul trupei Phoenix

Data publicării:
Nicu Covaci. Foto Facebook/ Autor Udr Ovidiu
Descriere foto: Nicu Covaci. Foto Facebook/ Autor Udr Ovidiu

Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier în cursul zilei de vineri, 22 martie, la Spitalul Județean din Timișoara. După intervenția chirurgicală, formația Phoenix a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a artistului, oferind informații despre starea sa de sănătate.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a trecut prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artistul, în vârstă de 76 de ani, a suferit, vineri, o intervenție chirurgicală pe creier, la Spitalul Județean din Timișoara.

Probleme au apărut în urmă cu aproximativ două săptămâni, când liderul trupei Phoenix a simțit că i-a amorțit fața, ulteriori i s-a încețoșat privirea și chiar a început să vadă dublu, motiv pentru care a hotărât să își facă un RMN, iar rezultatele au indicat o problemă gravă.

Diagnosticul pus de medicii de la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara, a fost proces expansiv intracranian, mai exact aceștia au descoperit că artistul are o tumoare pe creier, potrivit informațiilor furnizate de opiniatimisoarei.ro.

În urma intervenției chirurgicale, care a durat 6 ore, medicii i-au extirpat tumoarea și au prelevat mostre din formațiune pentru a fi analizate la laborator. Analizele vor arăta dacă aceasta este de natură malignă sau benignă.

Te-ar putea interesa și: Kate Middleton anunță că are cancer: A fost un "șoc uriaș" după "câteva luni incredibil de grele"

Te-ar putea interesa și: Mario Fresh, declarație neașteptată după ce a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu Alexia Eram: „Un capitol frumos se termină aici”

Care este starea de sănătate a artistului după intervenție

După operație, membrii trupei Phoenix au transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook a lui Nicu Covaci, unde au precizat că artistul a trecut printr-un obstacol major și că operația a decurs cu bine. Aceștia au ținut să transmită mulțumiri echipei medicale și tuturor persoanelor care i-au fost aproape în această perioadă.

„Salutare tuturor! Din rațiuni obiective și pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informații despre situația actuală. Nicu a trecut cu succes (încă) un obstacol major! A suferit o intervenție chirurgicală delicată, încheiată cu bine! Prezentăm mulțumiri echipei medicale și tuturor prietenilor ce-au fost aproape în aceste momente determinante! Lui îi urăm un sincer: Hai înapoi pe scenă! Formația Phoenix”, este mesajul care a apărut pe contul de Facebook al lui Nicu Covaci.

Te-ar putea interesa și: „Secretul” oamenilor care au stat 20 de ani la închisoare și apoi au trăit până la 90 de ani. Părintele Pimen: „Metoda” s-a probat pe aceștia. E despre mâncare

Te-ar putea interesa și: Jorge rupe tăcerea! De ce l-a sunat Jador, după descalificarea de la Survivor All Stars: „Chiar nu mă așteptam. Nu îmi venea să cred”

Ce spunea Nicu Covaci în urmă cu o lună

Luna trecută, Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Celebrul compozitor spunea pe atunci că are o continuă stare de amețeală, precum o persoană în stare de ebrietate.

„Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier”, spunea Nicu Covaci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel