Mario Fresh, declarație neașteptată după ce a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu Alexia Eram: „Un capitol frumos se termină aici”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram
Descriere foto: Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Mario Fresh și-a surprins fanii din mediul online, după ce a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram. Ulterior, artistul a făcut un anunț neașteptat, care i-a șocat pe fani.

Mario Fresh este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Se bucură de un succes uriaș în industria muzicală, iar piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Și pe partea sentimentală stă la fel de bine. Artistul trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproximativ 7 ani cu Alexia Eram.

Mario Fresh, declarație neașteptată după ce a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu Alexia Eram

Artistul, în vârstă de 24 de ani, și-a surprins fanii din mediul online, după ce a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu Alexia Eram. A revenit ulterior cu o fotografie, iar în descrierea anunța că a decis să încheie un capitol din viața lui. Cu toate acestea, Mario Fresh nu a dat mai multe detalii la ce capitol se referă, doar a ținut să le mulțumească fanilor săi pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul timpului.

Te-ar putea interesa și: Jorge rupe tăcerea! De ce l-a sunat Jador, după descalificarea de la Survivor All Stars: „Chiar nu mă așteptam. Nu îmi venea să cred”

„Voi sunteți energia și inspirația care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete. Pentru căldură.

Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi. Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”, a scris Mario Fresh în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mario Fresh (@mariofresh)

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru ce a postat pe Internet: „Tot dau din gură. M-am săturat”

Te-ar putea interesa și: Minerva, horoscop pentru perioada 18 martie - 16 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Cum au reacționat fanii lui Mario Fresh la postare

Fanii nu s-au putut abține și au comentat la postarea făcută de artist: „Sper că nu te lași de muzică, îți iubim muzica și vocea”, „Ce capitol se termină? De ce nu mai sunt postările vechi pe pagina lui?”, „Cu tine din 2014 până în prezent și, bineînțeles, în continuare”, „Ce se întâmplă? Știe cineva?”, „Mario, te iubim eşti un om extraordinar de minunat. Vocea ta este pansament la inimă. Eşti cel mai minunat om, piesele tale sunt cele mai ascultate şi frumoase!”, au fost doar unele dintre comentariile e care admiratorii le-au lăsat la postarea lui Mario Fresh.

Mai mult, artistul a anunțat că este nevoit să amâne și lansarea piesei Brokoto, interpretată alături de Renvto, care era programată pentru data de 21 martie 2024.

„Îmi pare rău, fraților. Nu e după mine. Revin cu detalii”, a mai scris artistul la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Monica Tatoiu, fază tare. I-a căzut proteza dentară în direct în timp ce se certa cu un politician / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel