Jorge rupe tăcerea! De ce l-a sunat Jador, după descalificarea de la Survivor All Stars: „Chiar nu mă așteptam. Nu îmi venea să cred”

Data publicării:
Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL

Jorge a dat cărțile pe față și a dezvăluit de ce l-a sunat Jador după întoarcerea de la Survivor All Stars.

În cadrul competiției Survivor All Stars, Jador și Jorge și-au împărțit cuvinte dure. Cântărețul de manele îl acuza pe Războinic că ar fi spus o serie de minciuni de când au ajuns în Republica Dominicană. După ce a ieșit din competiție, Jador a fost invitat în cadrul podcastului lui Jorge, unde au dezbătut certurile și divergențele pe care le-au avut în Republica Dominicană și au lămurit situația.

Jorge: Eu nu pun la suflet, adică eu chiar nu sunt un om care să pun la suflet. Eu ți-am înțeles nebunia de acolo (n.r. Survivor All Stars).

Jador: Nu, deci fii atent. Știi ce m-a enervat pe mine? Deci tu erai în partea cealaltă (n.r. Războinici) și te bucurai.

Jorge: Păi și ce voiai să fac, să mor?

Jador: Păi te bucurai și tu cu o zi înainte erai cu noi în echipă.

Jorge: Și ce voiai să fac, să plâng?

Jador: Nu, dar te bucurau prea rău. Era nasol pentru noi.

Jorge: Asta e, ce să facem?

Jador: Pune-te în locul meu. Trebuia să alegem echipele. Le-am ales, iar tu a doua zi ai câștigat cu Războinicii. Tu stăteai, mâncai. Pur și simplu te durea la bască.

Jorge: Ce vină am avut eu că am ajuns acolo? Bine, eu am ales, într-adevăr, dar având culoarea albastră am zis să merg către Războinici.

Jador: Da, ai făcut ce ai simțit tu, foarte bine. Eu sunt prost uneori. Dacă stau bine să mă gândesc, tu ai făcut alegerea potrivită. Erau oameni simpli, oameni normali.

Jorge: Da, să știi că așa era la Războinici, oamenii erau bucuroși. Noi chiar ne-am distrat în camp-ul Războinicilor. Eu cu Sorin, Robert, Iancu și Alex râdeam mult de tot. Ne distram, eu mă simțeam bine.

Te-ar putea interesa și: Jador i-a lansat acuzații dure lui Jorge la Survivor All Stars: „Ești o rușine, bă. Vrei să păcălești lumea de acasă?”

Jorge rupe tăcerea! De ce l-a sunat Jador, după descalificarea de la Survivor All Stars

După ce a fost descalificat de la Survivor All Stars, Jador s-a gândit că certurile și scandalurile pe care le-a avut cu Jorge nu trebuiau să aibă loc. Prin urmare, cântărețul a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe fostul său adversar pentru a-i cere iertare pentru cuvintele dure pe care le-a spus în cadrul competitiției la adresa lui. Jorge a mărturisit în cadrul podcastului că a fost profund impresionat de gestul lui Jador de a-l suna și de a-și cere scuze, gest pe care niciunul dintre cei aflați în Republica Dominicană nu l-a făcut după întoarcerea în țară.

Jorge: Vreau să te felicit, ești singurul om care m-a sunat după Survivor și și-a cerut scuze, așa că tot respectul. Ești un om bun, asta spune multe despre tine. Chiar nu mă așteptam, erai ultimul om la care mă așteptam să mă sune și să primesc și mesaje. Citeam și parcă nu îmi venea să cred. Bă, ăsta e Jador? 

Jador: Bă, m-am luat aiurea de tine, recunosc, M-am luat eu, m-am ofticat aiurea.

Jorge: Eu mi-am dat seama, la un moment dat am și urlat. M-ai scos din pepeni, eu nu înțelegeam ce ai cu mine.

Jador: Am zis că ai muncit atât, că ai o imagine, eu să fac asta? Dacă aș recunoaște că eu am greșit, atunci nu se pune nimic și am mers până la capăt. Bine, am realizat că ai muncit, că ai făcut niște lucruri în toată viața ta și era aiurea să zic eu niște lucruri doar pentru a le spune. Ai muncit, eu știu ce înseamnă să muncești.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel