Kate Middleton anunță că are cancer: A fost un "șoc uriaș" după "câteva luni incredibil de grele"

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Descriere foto: Agerpres

Kate Middleton anunță că are cancer. 

Prințesa a zis că se află în stadiile incipiente ale tratamentului după ce cancerul a fost descoperit. Într-o declarație video, Kate Middleton a spus că a fost un "șoc uriaș" după "câteva luni incredibil de grele".


Totuși ea a transmis un mesaj pozitiv, spunând: "Mă simt bine și devin mai puternică în fiecare zi".


Detaliile despre cancer nu au fost divulgate, dar reprezentanții cuplului princiar spun că au încredere că prințesa se va recupera complet.

 

Kate Middleton a mai declarat că atunci când a avut o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie, nu se știa că are cancer.


"Cu toate acestea, analizele după operație au descoperit că am cancer. Echipa mea medicală mi-a recomandat, prin urmare, să fac chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acestui tratament", a spus prințesa.


Ea a mai zis că se gândește la toți cei afectați de cancer, adăugând: "Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, în orice formă, vă rog să nu pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri."

 

 

VEZI ȘI: Greșeala alimentară pe care mulți o fac fără să știe. Dr. Virgiliu Stroescu: De azi înainte așa să faceți! S-a înțeles? / video:

https://www.spectacola.ro/greseala-alimentara-pe-care-multi-o-fac-fara-sa-stie-dr-virgiliu-stroescu-de-azi-inainte-asa-sa-faceti-s-a-inteles-video_37740.html

 

VEZI ȘI: Rețeta care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să scape de cancer: „Se ia de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă.” A uimit toți medicii:

https://www.spectacola.ro/reteta-care-a-ajutat-o-pe-monica-tatoiu-sa-scape-de-cancer-se-ia-de-trei-ori-pe-zi-inainte-de-fiecare-masa-a-uimit-toti-medicii_37694.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel