Nicoleta Voicu, în lacrimi. Dramele care au traumatizat-o pe artistă: Agresiunile fostului soț și nepăsarea propriului fiu. „A fost o teroare psihologică”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Voicu, foto Facebook
Descriere foto: Nicoleta Voicu, foto Facebook

Nicoleta Voicu a izbucnit în lacrimi în momentul în care a început să povestească teroarea în care a trăit, dar și faptul că propriul fiu a dat-o uitării. 

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu a avut o viață greaa. Artista a lăsat în urmă o căsnicie toxică și a făcut tot posibilul să-și refacă viața. Durerea femeii este că tocmai propriul fiu, cel pentru care spune că a îndurat multe lucruri, i-a întors spatele și a dat-o uitării. 

„Eu le-am dus (n.r. violențele îndurate din partea soțului) că am fost adult. M-a durut suferința copilului meu și acum mă doare că m-am dăruit pentru toți și am rămas singură. Nu îmi recunosc copilul. Nu știu ce oameni sunt în jurul lui, pentru că el a fost martorul multor suferințe. Cu el m-am consultat la divorț. Când am venit aici prima dată și am rămas singură și casa asta era goală. Era un hambar. Au fost multe lucruri grele”, a spus interpreta de muzică populară, Nicoleta Voicu, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

 

Nicoleta Voicu, respinsă de propriul fiu "Nu a mai dat niciun semn de viață"

 

Gheorghe Turda, cuvinte grele la adresa fostei iubite. Nicoleta Voicu: „Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om”

 

Nicoleta Voicu lansează un nou atac în războiul cu Gheorghe Turda: "E ca un CANCER uman"

 

Traumele din fosta căsnicie


Nicoleta Voicu povestește că a fost un adevărat film de groază timpul petrecut în căsnicie. Scandalurile erau la ordinea zilei în casa artistei și spune că au fost momente în care a chemat poliția sau a ajuns la spital, din cauza stării psihice în care ajunsese. 

„A fost și agresiune. Nu a fost bătaie care lasă urme. , de multe ori scotea toate hainele din șifonier. Duceam copilul la grădiniță, mă duceam acasă și la vremea aia cred că aveam 45 de kilograme. Plângeam cât plângeam. Am fost și la 2 noaptea pe stradă și la Poliție. Când ajungea Poliția la ușă soțul se liniștea și ei vedeau ca e liniște. Până am apelat prima dată la Poliție, mi-au trebuit ani. Au fost situații când am ieșit cu copilul pe stradă”, a spus Nicoleta Voicu.

„După divorț am simțit o eliberare. Nu am mai putut. Făceam atacuri de panică de 2 ori pe lună ajungeam la camera de gardă. De multe ori mergeam cu mașina până la intrarea în sat și încercam să par bine atunci când intram în sat. Dacă aș povesti tot, ar plânge și frunzele în pom”, a mai spus interpreta de muzică populară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel