Nicoleta Voicu, respinsă de propriul fiu "Nu a mai dat niciun semn de viață"

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Voicu, instagram
Descriere foto: Nicoleta Voicu, instagram

Interpreta de muzică populară trece prin momente dificile din cauza fiului ei, care o respinge de mai bine de un an.

Momente grele pentru Nicoleta Voicu! Artista de muzică populară traversează cea mai dureroasă perioadă, după ce fiul ei o ignoră și a dat-o uitării. Sentimentul este unul de nedescris pentru artista care este neputincioasă și care nu reușește să ia legătura cu cel căruia i-a dat viață.

„De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok”, a mărturisit Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Nicoleta Voicu, renegată de fiul ei de mai bine de un an

Totul a pornit de la un lucru banal, chiar de ziua artistei. Aceasta și-a exprimat dorința de a avea un anume tort, însă băiatul nu  vrut să îl cumpere, pe motiv că este prea scump.

,,Lucrurile au fost banale. Chiar de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ”cumpără că ți-l plătesc”, dar…”, a povestit Nicoleta Voicu.

Sentimentul matern este mai puternic decât orice pe lumea asta, iar suferința artistei este una enormă. Fiul acesteia a blocat-o pe toate rețelele de socializare și nu reușește să ia legătura cu el. Nicoleta Voicu a mărturisit și faptul că a intenționat să meargă la el acasă, însă nu știe ce reacție o să aibă.

„Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo. Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil”, a mai spus Nicoleta Voicu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel