Gheorghe Turda, cuvinte grele la adresa fostei iubite. Nicoleta Voicu: „Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om”

Data publicării:
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Foto Facebook.
Descriere foto: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Foto Facebook.

Gheorghe Turda nu are cuvinte prea frumoase la adresa fostei sale iubite, colega sa de breaslă, Nicoleta Voicu. Maestrul o acuză pe artistă că a stat cu el din interes.

Interpretul de muzică populară a rămas cu un gust amar în urma relației cu Nicoleta Voicu. El spune că aceasta și-a dorit o relație cu el pentru că este celebru și bogat.


„Două încercări am avut în dragoste, acum nu mai am încredere în femei, pentru că întotdeauna aparențele înșeală. Mă deranjează și le interzic categoric să se mai folosească de numele meu pe unde merg. Se folosesc toate de numele meu ca să devină vedete. De 10-11 luni, eu nu mai am nici o relație cu cea de-a doua iubită. Nu am pus prea tare suflet când ne-am despărțit, pentru că am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă. Cea de-a doua chiar îmi scotea ochii că ea era dintr-o familie înstărită”, a declarat Gheroghe Turda, la Antena 1.


Reacția Nicoletei Voicu


La rândul ei, Nicoleta Voicu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru fostul iubit. 


„Am ascultat inepțiile acestui om, a întrecut orice limită a bunului simț. Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta și să fii lăsat să arunci cu noroi în obrazul tuturor și nimeni să nu zică nimic” a scris artista pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel