Nicoleta Voicu lansează un nou atac în războiul cu Gheorghe Turda: "E ca un CANCER uman"

Data publicării:
icoleta Voicu și Gheorghe Turda, sursa instagram
Descriere foto: icoleta Voicu și Gheorghe Turda, sursa instagram

Nicoleta Voicu este la cuțite cu Gheorghe Turda. Artista a răspuns cu replici dure afirmațiilor fostului său partener.

Războiul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda pare să ia amploare pe zi ce trece. Recent, artista a fost acuzată de către fostul partener că ar fi stat cu el doar pentru banii lui. Nicoleta Voicu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat lui Gheorghe Turda o replică acidă.

Nicoleta Voicu, replică dură la adresa lui Gheorghe Turda!

Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, Nicoleta Voicu a răspuns acuzațiilor fostului partener. Una din afirmațiile făcute de Gheorge Turda la adresa fostei partenere a fost că aceasta a stat cu el pentru a obține anumite job-uri, lucru pe care ea îl infirmă. De asemenea, artistul i-ar fi implicat în discuții și părinții, lucru pe care Nicoleta Voicu nu a putut să-l accepte.

„Fabulează! Acest om minte și cu mâna pe Dumnezeu(...) Pentru mine, acest om este ca un cancer uman. M-a atacat pe toate fronturile. Nu cred că mai avea unde să lovească. (...) La mine toate sunt până la părinți și la copil”, a declarat Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Nicoleta Voicu este de părere că Gheorghe Turda nu poate să trăiască fără ea și că a devenit pentru el o obsesie. De asemenea aceasta a dezvăluit că fostul partener a căutat-o în preajma sărbătorilor, cu intenția de a se împăca.

„Eu cât am stat cu acest om, această rată despre care tot vorbesc eu a fost plătită din chiria pe care o luam în perioada aceea. Nu m-a ajutat cu bani în timpul relației. (...) Eu cred că nu pot să ies din mintea acestui om. Cred că nu poate trăi fără mine. Nu mă mai înspăimântă nimic ce ține de acest om”, a adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel