Nicoleta Luciu, truc simplu pentru decolorarea părului: „Ai nevoie de doar trei ingrediente”

Data publicării:

Nicoleta Luciu a dezvăluit trucul prin care își decolorează părul singură, acasă.

Nicoleta Luciu are o metodă inedită pentru decolorarea părului. Fosta Miss România preferă să ăși vopsească singură părul, acasă, cu metode naturale, pe care oricine le găsește în bucătărie. 

„Dragilor, sper că și voi, că și mine, țineți foarte mult la podoabă voastră capilară. Părul este ceea ce ne face să fim feminine și delicate, ne permite să abordăm o mulțime de look-uri și să ne schimbăm zi de zi aspectul,  iar mai presus decât orice,  bărbații îl adoră. Evident, vorbim aici atât despre părul lung, cât și despre cel scurt. Apropo, felicitări tuturor domnișoarelor și doamnelor ce-au avut CURAJUL NEBUN de a aborda tunsori scurte. Le iubesc și le găsesc extrem de sexi. 

Ei bine, șțiți care e momentul în care părul unei femei își pierde tot farmecul? Ați ghicit. Atunci când este vizibil ars, despicat, încărcat, deshidratat. Ei bine, toate astea se întâmplă DEODATĂ atunci când îl… decolorăm.

Nicoleta Luciu, diagnosticată cu o boală rară. Tratamentul costă peste 1000 de euro

Cum să-ți decolorezi părul fără să-l arzi?

Ei bine, e complicat. Orice produs ai folosi, la orice salon ai merge, principiul e același: substanță care decolorează părul atacă firul, iar aspectul acela tern este efectul iminent, care chiar dacă nu apare imediat ce ieși pe ușa salonului (pentru că se folosesc mășți și tratamente care maschează pe moment), va fi acolo imediat după prima spălare pe cap. 

Ei bine, există soluția de decolorare NATURALĂ a părului. Dezavantajul? Nu se întâmplă pe loc, că și când ai merge la salon brunetă și-ai ieși blondă pe ușa, însă se întâmplă în timp, fără să-ți dăuneze”, a scris vedeta pe blogul ei. 

Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu mai apare la TV. Ce dezvăluiri a făcut vedeta: "Sunt prea bătrână, nu vreau să fiu..."

Iată rețeta ei

„Poți obține reflexii superbe în par și îl poți deschide cu câteva nuanțe bune daca urmezi acest truc extrem de simplu. Ai nevoie de doar trei ingrediente: 


-apă fierbinte
 -zeamă de lămâie
 -un pliculeț de ceai de mușețel 

Cum se prepară: adaugă în ceașcă cu apa fierbinte pliculețul de ceai de mușețel și lasă-l la infuzat 10 minute. Apoi, adaugă zeama dintr-o jumătate de lămâie și aplica tot conținutul în parul tău. Insistă pe zonele pe care vrei să le iluminezi mai bine. Lasă compoziția să acționeze timp de 20 de minute. Pont: pune-ți o punga în cap în tot acest timp, accentuează efectul! Apoi, spală-ți parul așa cum o faci în mod normal”,a explicat Nicoleta Luciu, pe blogul ei.

Nicoleta Luciu, SECRETUL pentru a scăpa de celulită. Ingredientul minune care își lasă pielea netedă și catifelată

Mai mult, vedeta susține că rezultatele se văd imediat.

„Când se văd rezultatele? Chiar de la prima utilizare. Dar dacă faci asta la fiecare spălare a părului de minimum 5 ori, vei observa diferențe majore, având, în continuare, firul de par sănătos și strălucitor. Aveți grija de parul dumneavoastră, doamnelor. Este arma noastră feminina secretă, s-o păstram strălucitoare și sănătoasă!”, a adăugat vedeta.

Nicoleta Luciu, copilărie grea din cauza tatălui ei alcoolic: „Numai în înjurături ne ținea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel