Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu mai apare la TV. Ce dezvăluiri a făcut vedeta: "Sunt prea bătrână, nu vreau să fiu..."

Data publicării:
Nicoleta Luciu, foto Instagram
Descriere foto: Nicoleta Luciu, foto Instagram

Nicoleta Luciu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la televiziune. Vedeta nu mai ia în calcul întoarcerea pe micile ecrane.

În ultima perioadă, Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, a dispărut complet de pe micile ecrane. Mulți s-au întrebat care este moticul pentru care vedeta a renunțat la televiziune. Recent, Nicoleta Luciu a declarat că se simte prea bătrână pentru a mai apărea la TV și nu mai simte nicio plăcere să facă acest lucru. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că s-a mutat în Miercurea Ciuc și nu poate sta prea mult timp departe de copii și familie.

„Nu sunt oferte ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor.

Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap.

Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc„, a declarat Nicoleta Luciu la Playtech.ro.

 

Deși s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a declarat că vine săptămânal la București pentru tratmentele de înfrumusețare.

„Eu vin în fiecare săptămână la București să-mi fac tratamente cu injecții, cu aminoacizi și botox, dar și tratament corporal. Mă mai întâlnsc și cu fetele, în oraș', a mai spus Nicoleta Luciu pentru sursa citată.

 

Acum, vedeta își ajută soțul în facerile sale și are grijă de cei patru copii. Zsolt Csergo se ocupă de imobiliare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel