Nicoleta Luciu, copilărie grea din cauza tatălui ei alcoolic: „Numai în înjurături ne ținea”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Luciu, sursa instagram
Descriere foto: Nicoleta Luciu, sursa instagram

Nicoleta Luciu a dezvăluit dramele din perioada copilăriei. Vedeta a fost crescută de un tată alcoolic. 

Nicoleta Luciu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Chiar dacă copilăria este pentru mulți oameni o amintire frumoasă, pentru vedetă acea etapă reprezintă o amintire foarte neplăcută. 


Bruneta a fost crescută de un tată alcoolic care le-a făcut viața un calvar. Mama Nicoletei era victima agresiunii fizice, iar cele două surori au trăit în frică și teroare mulți ani. 


„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem”, a declarat Nicoleta Luciu pentru playtech.ro.


Nicoleta Luciu spune că nu putea să își facă nici temele deoarece nu avea voie să folosească curentul electric. Vedeta se trezea în zori de zi pentru a nu merge la școală fără lecțiile făcute. 


„Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală”, a mai adăugat vedeta.


Nicoleta Luciu spune că tatăl ei era așa din cauza alcoolului. Ea nu a simțit dragostea de tată și nici nu a auzit vreodată o vorbă bună. Toată copilăria ei a fost una de coșmar, în care tatăl le agresa verbal. 


„Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a dezvăluit Nicoleta Luciu pentru sursa citată anterior.

 

Citește și: Dietă de vedetă. Cum se menține Monica Bârlădeanu într-o formă de zile mari la cei 42 de ani ai săiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel