Nicoleta Luciu, SECRETUL pentru a scăpa de celulită. Ingredientul minune care își lasă pielea netedă și catifelată

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Luciu, sursa instagram
Descriere foto: Nicoleta Luciu, sursa instagram

Nicoleta Luciu se bucură de o siluetă de vis la 41 de ani. Aceasta ține dietă și este atentă cu imaginea ei. 

Nicoleta Luciu s-a luptat ani la rând să scape de kilogramele în plus. Aceasta a ajuns în repetate rânduri la spital din cauza dietelor mult prea stricte pe care le ținea. 

 

Vedeta a ajuns acum să arate așa cum visa mereu, dar tot nu renunță la regimul alimentar. 

 

Nicoleta Luciu a dezvăluit care este secretul ei pentru a avea o piele netedă și catifelată. Vedeta are nevoie de doar două ingrediente, pe care orice gospodină le gășește în propria casă. 

 

Nicoleta Luciu este adepta trucurilor de îngrijire simple, cu ingrediente naturale și nu promovează anumite produse de îngrijire care costă mulți bani. 

 

„Îmi fac scrub de cafea cu ulei de măsline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Îmi dau și pe păr și pe corp. Pe păr las 5 minute și apoi mă clătesc. În rest… sunt pe amidon acum, fac feliuțe subțiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere', a declarat Nicoleta Luciu pentru ciao.ro.

 

Actrița a mărturisit că ține un regim alimentar bazat pe o plantă, numită psyllium. De altfel, a renunțat la toate produsele care îi dăunează organismului și îmbină dieta cu sportul. De asemenea, aceasta are grijă să consume multă apă, chiar patru/cinci litri pe zi.

 

”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe). Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi”, a explicat Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii, pentru revista OKMagazine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel