Nicola, secretul unei SILUETE de invidiat: ”Eu nu mai țin diete”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Nicola a dezvăluit secretul care stă la baza siluetei ei.

Nicola este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Ajunsă la vârsta de 53 de ani, artista a devenit și bunică, de ceva timp, lucru de care este tare mândră. Acest lucru nu se vede însă pe fizicul vedetei, care a reușit în tot acest timp să-și mențină silueta constantă. Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, Nicola a vorbit despre munca care stă în spatele unei astfel de siluete. Lucrul care i-a pe toți însă este faptul că aceasta nu urmează niciun fel de dietă, însă sportul are cel mai mare cuvânt de spus.

”Fac sport, mănânc orice. Eu am avut o provocare cu mine și am zis așa: Trebuie să-mi obișnuiesc organismul să mănânce orice, dar să fac sport. M-am apucat serios de sport cam de doi ani jumătate. Am învățat să sar coarda corect, m-a învățat un boxer. Fac mult cardio, pentru că contează și ce sport fac. Fac cu gantere, aqua gym, e un cardio în apă. Eu nu știu să înot deloc, nici să mă țin la suprafață, îmi era frică la început, dar încet, încet am învățat să-mi țin echilibrul în apă, ca să lucrez bine. Există gantere de apă, nu e ușor. Tu lucrezi practic cu forța apei, este mai greu.”, a spus Nicola în cadrul emisiunii.

Ce țel are Nicola, când vine vorba de siluetă

Artista nu doar că face extrem de mult sport, dar și-a propus și un țel pe care vrea să-l atingă. Nicola pare astfel extrem de motivată să aibă cât mai mult timp corpul unei tinere de 20 de ani.

”Am o zi sau maxim două în care nu fac sport. Fac și în weekend, mă mai văd oamenii: Tu, sâmbătă la sală? Fac și jogging. În pandemie făceam mult. Aveam în casă gantere, benzi. Totul e să vrei. Îmi place mult să fac sport și se și vede mulțumirea pe chipul meu de câte ori fac sport. Am niște țeluri. Eu când m-am apucat de sport am zis că vreau să fac masă musculară, să tonifiez ce nu era. Eu nu mai țin diete, am renunțat la faza, asta, am slăbit făcând foarte puțin sport.”, a mai dezvăluit ea.

Motivul pentru care Nicola este dependentă de sport

După cum dezvăluia acum ceva timp, în cadrul unui interviu, Nicola provine dintr-o familie de sportivi. Și, cum așchia nu sare departe de trunchi, inevitabil, această pasiune s-a lipit și de ea. Artista a practicat mai multe activități sportive încă din copilărie, fiind extrem de dedicată și dorindu-și și pe atunci să obțină cele mai bune rezultate.

”Mă trag din familie de sportivi: mama a făcut popice, tata fost ciclist (am cupele lor acasă), unchiul meu, fratele mamei, fost antrenor de ciclism la Cibo Brașov. Așa că de mică am luat o și eu cu sportul. Un pic de gimnastică la început apoi, în clasa a II-a, am intrat în clasa de tenis de masă, până într-a VII-a. Am cochetat vreo trei luni cu baschetul, apoi, pe la unsprezece ani,  m-am apucat și de atletism. Uitându-mă în urmă nici nu știu când aveam timp de ele și de școală, să și cant și să mai joc și fotbal. Aaaa, să nu uit că de două ori pe săptămâna eram pe gheață, la program cu publicul. Mă simt excelent atunci când fac sport, sunt dependentă.", de dezvăluit Nicola, pentru Fanatik.

Citește și: Cum au depășit Jorge și soția sa infidelitatea în cuplu: ”Ramona nu e genul care să reproșeze”

Care este cel mai mare defect al Andreei Marin. Vedeta a recunoscut: „Nu vreau să fiu lipsită de modestie”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel