Cum au depășit Jorge și soția sa infidelitatea în cuplu: ”Ramona nu e genul care să reproșeze”

Data actualizării: | Data publicării:

Jorge a vorbit despre infidelitatea în cuplu și despre cum a reușit Ramona, soția sa, să treacă peste asta.

Jorge și soția sa au o relație extrem de sudată, de care se bucură la maxim în fiecare zi. Totuși, chiar dacă acum lucrurile par perfecte între ei, artistul a dezvăluit că nu mereu a fost așa. La începutul relației, când solistul se afla în plin proces de divorț cu fosta sa parteneră, au existat mai multe subiecte care au stârnit discuții aprinse între Jorge și Ramona.

”Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu, pentru că eu eram în divorț; eu și Ramona am devenit un cuplu la multe luni după ce eu am divorțat. Prietenia noastră și parteneriatul nostru de business au fost mult mai importante la început, pentru ca apoi să se transforme într-o frumoasă relație de cuplu cu multe despărțiri și împăcări care veneau de la diferența de vârstă, de mentalitate, de la faptul că scăpasem dintr-o căsnicie și nu îmi doream relație stabilă. Însă, încetul cu încetul, am văzut răbdarea Ramonei, iar răbdarea ei cu mine este Premiul Nobel, fiindcă ea de la an la an a fost alături de mine, indiferent ce s-a întâmplat, iar experiențele trăite de noi doi nu mai vreau să le trăiesc cu altcineva, pentru că relația noastră a evoluat extraordinar. Nașterea lui David ne-a unit și mai tare, și felul în care fetele s-au dezvoltat ne-a întărit relația și familia.”, a declarat Jorge potrivit viva.

Cum a depășit Jorge traumele din copilărie: ”Eram cu totul diferit. Așa creșteau oamenii înainte”

Ce spune Jorge despre infidelitatea în cuplu

În urmă cu ceva timp, Jorge a vorbit public despre momentul în care a fost infidel în relația cu Ramona, lucru pe care extrem de puține persoane sunt capabile să îl recunoască. Chiar dacă nu se mândrește cu acest lucru, solistul este fericit pentru faptul că soția sa a reușit să treacă peste acel moment de cumpănă.

”Infidelitatea este un subiect tabu, sensibil, pentru că lumea te judecă atunci când vorbești despre asta, însă să nu uităm că nimeni nu e perfect. În plus, nu este un lucru de laudă că noi am reușit să trecem peste și alții nu, ci are legătură cu puterea de înțelegere a celuilalt și discuțiile pe care le-am avut, felul în care ne-am raportat unul la celălalt în urma discuțiilor și cum am evoluat ca și cuplu.”, a mai spus artistul.

Jorge, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată: "Comand și la cele mai sofisticate restaurante" EXCLUSIV

”Infidelitatea nu are legătură cu iubirea”

Mai mult, chiar dacă s-au întâmplat acele episoade mai nefericite în relația lor, Jorge spune că nu a primit niciun reproș de la Ramona, care și-a dorit doar puțină pauză, pentru a-și face ordine în gânduri.

”Infidelitatea nu are legătură cu iubirea, ci cu ego-ul, încrederea, cu felul în care tu te percepi și te raportezi la ceilalți. Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația și m-au ajutat să înteleg ce înseamnă să fii un bărbat și un soț adevărat. Ramona nu e genul care să reproșeze, ci doar are nevoie de o pauză, de un timp cu ea, ca să revină la sentimente mai bune.”, a continuat Jorge.

Cum arată acum relația dintre Jorge și Ramona

”Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim.”, a mai spus el potrivit sursei citate.

Jorge, cerere în căsătorie inedită: Eram în baie, plângând amândoi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel