Care este cel mai mare defect al Andreei Marin. Vedeta a recunoscut: „Nu vreau să fiu lipsită de modestie”

Data publicării:
EXCLUSIV

Andreea Marin a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este cel mai mare defect al său.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea TV a recunoscut, în exclusivitate pentru Spectacola, care este cel mai mare defect al său. 

„Zâna surprizelor” a mărturisit că nu este un om perfect și are defecte, însă nu a făcut pe nimeni să sufere din pricina defectelor pe care le are. Totodată, vedeta a precizat că unul dintre lucrurile care este perceput ca un defect de cei din jur este că nu obosește și își duce treaba până la capăt, în comparație cu cei care nu țin pasul cu ea.

Cel mai mare defect al Andreei Marin

„Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar nu pot spune că sufăr sau fac pe cineva să sufere din pricina vreunui defect dezastruos pe care l-aș avea. Am defecte, nu sunt perfectă, sunt doar un om, însă niciunul nu este atât de important încât să deranjeze. De pildă, faptul că eu sunt un om cu o energie peste medie, care pare ca nu obosește și duce efortul până departe, e un defect pentru alții, care obosesc mult mai repede și nu pot ține pasul cu mine în anumite situații. Așadar, e subiectiv modul în care definim cuvântul "defect" uneori. ”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Spectacola.

Ce calități are Andreea Marin

Cât despre calități, Andreea Marin a mărturisit că omenia și generozitatea sunt lucrurile care o caracterizează.

„Generozitatea, omenia mă caracterizează și cred că și aici vorbim de subiectivism, uneori aceste calități deranjează. Depinde din ce unghi privești.”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată

Andreea Marin este una dintre persoanele publice care continuă să surprindă publicul prin aparițiile ei perfecte, chiar dacă trecerea anilor nu o ocolesc nici pe ea. Cu toate acestea, vedeta pare că știe foarte bine cum să se mențină veșnic tânără, dar și ce să facă pentru a avea o siluetă cât mai perfectă. Totuși, când vine vorba despre alimentație, celebra prezentatoarea TV ne-a dezvăluit faptul că există un aliment la care nu ar vrea să renunțe niciodată. Nu este vorba despre ceva nesănătos, după cum era de așteptat.

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Andreea Marin: Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun tine loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. 

Care este cea mai mare trăsnaie pe care Andreea Marin a făcut-o în copilărie

Andreea Marin și-a amintit cu nostalgie și despre perioada copilăriei, când nu era chiar cel mai exemplar copil. Din contră, aceasta le-a dat uneori mari bătăi de cap părinților, plecând de acasă fără urme. 

”Plecarea de acasă, cu păpușa în mână, la doar câțiva anișori, să caut casa bunicii unde bunii mei îmi făceau "ou în coajă", tare poftă-mi era!  Le-am dat bătăi de inimă părinților mei, norocul a fost că, în drumul meu, fără să vreau, am trecut pe lângă o groapă mare, se săpa fundația unei clădiri, iar tatăl meu, inginer constructor, coordona echipa și se afla acolo, jos. Când a ridicat privirea de sub cască, cine era pe marginea craterului? Andreea și păpușa ei, Răpănoasa. Așa o poreclisem, era mereu nepieptănată și arăta neîngrijită, pentru că mă jucam cu degetele fără oprire în părul ei.”, ne-a mai spus ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel