Nea Marin, secretul unei forme de invidiat, la 64 de ani. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am luat hotărârea …”

Data publicării:
Sursa foto: Nea Marin, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Nea Marin, captură TV

Nea Marin a dezvăluit cum se menține în formă, la 64 de ani, dar și de la ce regulă de bază nu se abte niciodată. 

Nea Marin, cunoscut de publicul larg din cadrul emisiunilor pe care le realizează pe Antena 1, se menține într-o formă fizică excelentă la vârsta de 64 de ani. Artistul are, în continuare, mari performanțe, când vine vorba de dans, având, de cele mai mult ori, mult mai multă energie decât au vedetele din cadrul emisiunii sale. 

Nea Marin, secretul unei forme de invidiat, la 64 de ani

Nea Marin are un stil de viață extrem de ordonat și echilibrat, de la care nu se abate niciodată. Celebrul coregraf spune că își începe ziua cu același mic dejun întotdeauna, după care urmează prânzul și cina, toate la aceleași ore fixe, bine stabilite deja, dar face și mult sport. Acesta merge la bazin, acolo unde înoată timp de 40 de minute. 

„Am un program foarte frumos pe care mi l-am făcut și îmi e drag de el. În primul rând, dimineața mă trezesc mănânc micul dejun, o roșie, un ardei, un castravete, o brânză, îmi iau nepoții și ii duc la școală. După care mă duc la bazin și înot 40 de minute, fac gimnastică în apă 40 de minute. După care vin acasă, mănânc un măr copt cu biscute.

După, îmi iau bicicleta și mă duc să mă plimb un pic prin parcul IOR, vin acasă, mănânc de prânz, mă odihnesc 40 de minute, o oră și îmi reiau activitatea de bunic. Dacă nu, îmi fac de lucru prin curte.”, a declarat Nea Mărin în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nea Mărin a mărturisit că a renunța să mai mănânce carne de porc. 

„Referitor la mâncare, într-adevăr, la vârsta de 40 de ani, în urmă cu aproape 25 de ani am luat hotărârea să nu mai mănânc carne de porc.”, a mai spus acesta.

Nea Marin a ajuns la spital chiar înainte de a încheia filmările pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Ce s-a întâmplat cu celebrul coregraf

Nea Marin a fost operat de apendicită

Nea Marin, în vârstă de 64 de ani, a trecut printr-o perioadă delicată, după ce a ajuns pe masa de operație. Liviu Vârciu le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că celebrul coregraf a fost operat de apendicită. 

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă', a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Citește și: Un asistent medical german și-a ucis pacienții pentru a putea dormi în liniște. Bărbatul susține că aceștia erau gălăgioși

Mădălin Ionescu, premoniție despre seismul devastator din Turcia. Ce a visat prezentatorul TV cu puțin timp înainte de tragedie: „M-am trezit extrem de marcat de claritatea imaginilor”

Adriana Bahmuțeanu, despre umilințele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană: „Suportă consecințele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel