Mădălin Ionescu, premoniție despre seismul devastator din Turcia. Ce a visat prezentatorul TV cu puțin timp înainte de tragedie: „M-am trezit extrem de marcat de claritatea imaginilor”

Data publicării:
Mădălin Ionescu, instagram
Descriere foto: Mădălin Ionescu, instagram

Mădălin Ionescu susține că a prevăzut cutremurul devastator din Turcia.

Un cutremur puternic cu o magnitudine de 7,8 grade s-a produs pe 6 ianuarie, în Turcia, iar mii de persoane și-au pierdut viața. Și vedetele din România sunt în stare de șoc. Mădălin Ionescu a mărturisit că a avut o premoniție legată de această tragedie. 

Mădălin Ionescu, premoniție despre seismul devastator din Turcia

Mădălin Ionescu a făcut dezvăluiri șocante despre tragedia din Turcia. Prezentatorul TV a povestit, pe rețelele de socializare, că a visat tot seismul și urmările acestuia, chiar cu o noapte înainte de tragedie. Acesta a recunoscut că nu este prima dată când are o premoniție legată de ceea ce urmează să se întâmple, acest har fiind moștenit chiar de la mama sa. Cu toate astea, Mădălin Ionescu nu își explică în totalitate acest lucru. 

M-am trezit după o oră și jumătate extrem de marcat de claritatea imaginilor. Clădirile păreau pur și simplu că intră cu totul în pământ. Nu am mai putut să dorm. Am fost zob toată ziua și foarte afectat în zilele următoare. Nu e prima oară când am astfel de premoniții. Familia și prietenii știu ce spun. E o însușire moștenită de la mama mea. E clar că avem capacitatea de a extrage din matrice anumite informații. Știu că între noi și în univers circulă fluxuri informaționale în permanență. Nu mă întrebați cum ne putem conecta la „sursă”. Nu știu... Eu mă rog zilnic și de zeci de ani caut sensul. Oare de asta?”, a scris prezentatorul TV pe Instagram.

Anca Țurcașiu, devastată după cutremurul din Turcia: „Niște prieteni sunt acolo. Am fost atât de afectată”

Cum a reușit să supraviețuiască Mircea Badea în timpul cutremurului din 1977

Mircea Badea a povestit cum a reușit să supraviețuiască cutremurului din din 1977. Prezentatorul a mărturisit că bunica sa a fost cea care l-a salvat, dându-și chiar propria viață. Mai exact, femeia  s-a așezat peste pătuțul în care se afla acesta, iar cărămizile au căzut peste trupul ei, dar l-au protejat pe Mircea Badea.

„Eu mai sunt în viață pentru că bunica mea – Dumnezeu să o odihnească – s-a pus peste patul în care eram și au căzut cărămizile peste bunica”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Mircea Badea a recunoscut că se uită cu greu la imaginile cu cutremurul devastator din Turcia. Totodată, prezentatorul TV a atras atenția asupra faptului că un asemenea dezastru ar putea veni oricând și în România. 

„Eu încerc să nu prea privesc imaginile de la cutremurul din Turcia. Sunt absolut sinistre. Sunt mai sensibil la acest subiect și nu fac față foarte bine la aceste tragedii. Sigur că s-ar putea întâmpla și la noi, așa cum s-a întâmplat și în 1977”, a mai spus Mircea Badea.

Citește și: "Două săptămâni am stat la pat. Aveam dureri și nu știam care e cauza". Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat Elena Gheorghe

Carmen de la Sălciua, devastată după cutremurul din Turcia. Artista apelează la protecția lui Dumnezeu: "Este pur și simplu semn"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel