Natalie Portman, infidelitatea care i-a produs cea mai mare umilință. Cine este amanta soțului său

Sursă foto: Instagram/ Natalie Portman, graine_de_possible
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Natalie Portman, graine_de_possible

Natalie Portman este în mijlocul unei situații delicate. Cum are de gând să acționeze vedeta având în vedere infidelitatea soțului său.

Natalie Portman și partenerul său, Benjamin Millepied, au trecut prin situații mai puțin plăcute în ultimul timp. Potrivit US Magazine, cuplul celebru a trecut prin momente de infidelitate din partea partenerului celebrei Natalie Portman. În prezent se vehiculează că cei doi s-au despărțit definitiv, cel puțin așa precizează sursa menționată. 

O sursă anonimă confirmă despărțirea

Cu toate acestea, în ultimul timp au apărut tot mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu.

„În urma apariției știrilor despre aventura lui, au încercat să lucreze la căsnicia lor, dar în prezent sunt într-o perioadă dificilă. Natalie Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, s-au despărțit după 11 ani de căsătorie”, a spus o sursă anonimă pentru US Magazine.

Cuplul are doi copii, un fiu pe nume Aleph, în vârstă de 12 ani, și o fiică de șase ani, pe nume Amalia. S-a spus că Natalie Portman ar mai fi fost înșelată de partener, dar a trecut peste de dragul copiilor lor, pentru a nu crește într-o „casă distrusă”. Cu atât mai mult, actrița nu a crezut că partenerul său ar fi investit iubire și sentimente în amantă. Ea a crezut că era vorba doar despre o aventură. Amanta în cauză ar fi o activistă de mediu în vârstă de 25 de ani. Cei doi erau căsătoriți de cel puțin 11 ani, iar Natalie Portman a fost surprinsă la un eveniment monden fără verigheta pe care o poartă mereu în mod normal. Acest eveniment a fost pe patru august, acest an.

Vezi și: Alexandru Abagiu, în Juriul “Bravo, ai stil!”, alături de Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu

Vezi și: Celebrități care nu consumă niciodată alcool. S-au luptat cu dependențele sau nu le-a plăcut niciodată să bea

Vezi și: Natalie Portman, 10 luni de antrenament intens pentru rolul din Thor: Love And Thunder. Cum a reușit să-și crească masa musculară prin sport și alimentație

Vezi și: TOP CINEMA Filmul de acţiune ''Bullet Train'' se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

Ar fi acceptat infidelitatea

Zvonurile au început să apară încă din luna iunie, iar numele amantei ar fi Camille Étienne. Totodată, la momentul respectiv, o altă sursă anonimă a dezvăluit pentru US Magazine că Natalie dorea să rămână dedicată căsniciei lor din motivul mai sus menționat, în ciuda infidelității.

"Natalie crede că aventura lui Benjamin a fost o legătură scurtă și stupidă care nu înseamnă nimic pentru el," a declarat sursa pentru Us Magazine, adăugând că Portman a fost "umilită" de zvonuri. Potrivit sursei, Portman era "dispusă să vadă dacă poate reconstrui încrederea în Millepied" pentru a se asigura că copiii lor nu "cresc într-o casă distrusă".

Vezi și: TOP CINEMA "Thor: Love and Thunder" continuă să domine box-office-ul nord-american

Vezi și: Benedict Cumberbatch, intoxicat cu nicotină, în timpul filmărilor pentru The Power of the Dog. Prin ce a trecut actorul pentru rolul care i-ar putea aduce un premiu Oscar

Vezi și: Record cinematografic. Filmul Barbie, peste un miliard de dolari încasări la nivel globalGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 aug 2023, 22:41 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience