TOP CINEMA Filmul de acţiune ''Bullet Train'' se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

Data publicării:
Brad Pitt, captură video Youtube/ Bullet Train
Descriere foto: Brad Pitt, captură video Youtube/ Bullet Train

Filmul de acţiune "Bullet Train" al studiourilor Sony se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american în a doua săptămână în cinematografe, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations

Adaptare a unui roman japonez de succes, lungmetrajul prezintă şapte criminali, mai mult sau mai puţin urmăriţi de ghinion, care încearcă să se lichideze într-un tren de mare viteză între Tokyo şi Kyoto.


Ultimul blockbuster programat pentru această vară, "Bullet Train", cu Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson şi Sandra Bullock în rolurile principale, a obţinut încasări de 13,4 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend în cinematografe, adică mai puţin de jumătate decât săptămâna trecută, însă aproape dublu comparativ cu cel de-al doilea film din clasament, "DC League of Super-Pets".


Filmul de animaţie, care beneficiază de vocile mai multor vedete, precum Dwayne Johnson şi Kevin Hart, şi care urmăreşte aventurile lui Krypto, câinelui lui Superman, a obţinut încasări de 7,2 milioane de dolari în a treia săptămână de prezenţă în cinematografe.

Pe locul al treilea se clasează filmul "Top Gun: Maverick" după 12 săptămâni de prezenţă în cinematografele nord-americane, cu încasări de 7,1 milioane de dolari.

 

Pe locul al patrulea, "Thor: Love and Thunder", cel mai recent episod din saga zeului scandinav care mânuieşte un ciocan, interpretat de Chris Hemsworth, alături de o distribuţie în care îi regăsim pe Natalie Portman şi Christian Bale, a acumulat 5,3 milioane de dolari în cea de-a şasea săptămână de proiecţii.

Inclasificabilul "Nope" al regizorului Jordan Peele, care oscilează între horror şi SF, ocupă locul al cincilea, cu 5,3 milioane de dolari în cea de-a patra săptămână în cinematografe.


Actorul premiat cu Oscar Daniel Kaluuya joacă rolul unui dresor de cai speriat de apariţia unor fenomene misterioase pe cerul de deasupra fermei sale, însă el şi sora sa (Keke Palmer) sunt împărţiţi între teamă şi dorinţa de a obţine faima prin surprinderea acestor scene pentru reţelele de socializare, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel