„Mulți oameni se și mint singuri” Ce spune Dorian Popa despre oamenii care își iau concedii. Motivul pentru care nu este de acord cu vacanțele

Dorian Popa dorește să transmită un mesaj celor cărora le plac concediile sau își doresc să meargă în așa zisele vacanțe. Ce spune artistul că se întâmplă la întoarcerea de la „relaxare”.

Dorian Popa a fost prezent în cadrul podcastului lui ilinca Vandici, acolo unde a abordat mai multe subiecte despre viața sa, despre societate dar și despre experiențele care l-au marcat de-a lungul vieții. Artistul a vorbit, în concret, despre plecatul în concedii. Este un fapt știut că Dorian Popa nu a mai fost într-un concediu de cel puțin șase ani, și nu pare că-și dorește să planifice unul prea curând. 

Vezi și: Dorian Popa a împlinit 35 de ani. Ce i-a adus frumoasa zi de naștere: „Dacă muncești  și alergi pentru ce îți dorești...”

De ce se mint oamenii când pleacă în concediu

Artistul sugerează că mulți oameni care pleacă în concedii nu sunt fericiți și că, dimpotrivă, ei se mint pe sine pentru a încerca să se simtă relaxați. El pune accentul pe întoarcerea din vacanță, atunci când oamenii dau de facturi, costuri și realizează cât au scos din buzunar pentru așa zisul concediu. De asemenea, el mai atrage atenția asupra faptului că oamenii nu ar trebui să judece, deoarece nu toată lumea își dorește să construiască un „imperiu” de-a lungul vieții. În schimb, el transmite un mesaj tinerilor care doresc să facă acest lucru.

„Mulți oameni se și mint un pic singuri când pleacă în concediu și spun că se relaxează. Dacă ar sta să facă un calcul foarte atent între bucuria obținută și stresul survenit întoarcerii din concediu și debalansării financiare care urmează după un concediu, s-ar putea să nu fie chiar raportul pe care îl așteaptă. Plecăm în concediu, dar nu ne gândim la ce se întâmplă după, și când ne întoarcem acasă ne plângem de costurile făcute, în cazul celor cu familii nu mai zic, copil, rechizite. S-ar putea ca treaba aia cu concediul să fie așa pe moment. Din păcate concediile în ziua de azi au ajuns un factor consumator de energie. Eu nu știu când oamenii se întorc odihniți cum ar trebui și relaxați, și gata de muncă. Nu. Se cam întorc degringolați și amețiți și că trebuie să se repună pe picioare. Nu est un  secret faptul că după un concediu mai ai nevoie de o săptămână ca să-ți revii. Poate oamenilor nu le place neapărat ideea de a scoate untul din viață, iar chestia asta am spus-o de mai multe ori. Nu toată lumea își dorește să clădească în viață imperii. ”, a spus Dorian Popa.

Vezi și: Dorian Popa își răsfață mama. Ce trebuie sa facă femeia pentru ca vloggerul să-i alimenteze cardul: „Ăsta e cel mai frumos cadou”

Ce spune despre oamenii care vor să aibă ce are el

Cu atât mai mult, artistul explică de ce nu ar trebui oamenii să judece acest fenomen. Acesta transmite că nu ar fi de acord cu persoanele care se uită la realizările sale și spun că ar dori și ei, fiind un subiect despre care, spune el, a mai vorbit de foarte multe ori.


„Fericirea variază de la o persoană la alta. Eu întotdeauna am încercat să spun că asta e fericirea mea. Nu trebuie să fie la fel ca a lui X sau ca a lui Y. De aceea, de fiecare dată când aduc în discuție modus vivendi al meu nu încerc să spun că asta e varianta corectă. Nu judecați pentru că mie asta îmi place să fac. Pe parcursul anilor am observat un procent crescut de oameni care nu doar că apreciază realizările mele în viață, dar mulți zic că și-ar dori și ei, atunci mă întreb de ce nu mă ascultă când latru acolo. Asta încerc să le spun cel mai mult tinerilor, să sacrifice puțin prezentul pentru viitor. ”, a încheiat artistul.

Vezi și: Dorian Popa, moment penibil, pe vremea când lucra la bancă: „Mi-au zis că s-a mai întâmplat greșeala asta, dar de mâine gata”

Cu toate acestea, Dorian Popa a reușit să se facă foarte prezent în viața tinerilor prin sfaturile și discursurile sale motivaționale despre muncă, viitor și succes. Anul acesta a împlinit 35 de ani și nu pare că ar dori să plece într-un concediu prea curând. Realizările, așa cum le numește el, îi țin loc de „relaxarea” pe care ar putea s-o aibă într-o vacanță. În continuare, tinerii sunt impresionați de atitudinea sa și este privit ca un model de către aceștia, mai ales pe rețelele de socializare, acolo unde el își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața sa.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 15 sep 2023, 14:10 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience