Motivul pentru care Raluca Bădulescu nu îi permite fiului său să i se adreseze cu „mamă”

Data publicării:

Raluca Bădulescu și-a învățat fiul să o strige pe nume.

Raluca Bădulesuc este o celebră prezentatoare din România, făcând parte din celebra competiție „Bravo, ai stil!”. În vârstă de 49 ani, ea are un fiu de 20 de ani, student la ASE. Vedeta mereu vorbește cu mândrie despre propriul copil, lăundându-i realizările, dar și calitățile. Alex are o prietenă, studentă tot la ASE și sunt împreună de cel puțin doi ani.

Vezi și: Raluca Bădulescu nu și-a organizat niciodată ziua de naștere. Vedeta refuză vehement: „Am niște superstiții”

Raluca Bădulescu admite că nu este soacră, cel puțin nu încă. Ea chiar are cuvinte de laudă la adresa iubitei fiului său și se declară „prietena” lor.

 „Alex are o iubită de 2 ani, sunt studenți amândoi la ASE. Ea este o fată minunată, el este un soare. Eu nu sunt soacră! Sunt un fel de prietenă, nepoțică de-ale lor.”, a spus ea, pentru Playtech.ro

Ce  șocat publicul a fost faptul că Alex nu îi spune mamei sale decât pe nume, lucru care a atras atenția fanilor:

„Dacă va avea loc nunta, eu o să fiu acolo o prezență la nuntă. Mie, Alex, băiatul meu îmi spune Raluca, nu îmi spune mamă. De ce? Pentru că eu sunt Raluca, nu sunt nici mama lui, nici soacră. Arăt eu a soacră? O prietenă de-ai mirelui, domnișoară de onoare, orice”, a spus vedeta.

Vezi și: „Mănânc ciocolată în loc de mâncare”. Raluca Bădulescu dezvăluie că e obsedată de greutatea ei: „Sunt o paranoică a cântarului”

Nu-și serbează niciodată ziua de naștere

O altă întrebare ce a răsărit în opinia publică este dată de faptul că Raluca Bădulescu nu își sărbătorește niciodată ziua de naștere, iar fanii se întreabă dacă l-a învățat și pe fiul său același lucru.

„Eu țin chestia asta secret în general. Sunt genul care nu își serbează ziua, dar întotdeauna colegii mei de la Kanal D îmi fac cele mai frumoase surprize din lumea aceasta! Am avut parte de cea mai frumoasă surpriză, ca întotdeauna! Sunt emoționată, întotdeauna există o surpriză. Îi iubesc! Le mulțumesc tuturor colegilor de la Kanal D! Am primit tort, flori și un cadou frumos. E ideea în sine! M-au rugat să vin până la birou, eu mă agitam: “Stai să îmi iau aia!”. Să știți că până să vin la Kanal D nu am avut parte niciodată de petreceri surpriză! Niciodată! Doar colegii mei de la Kanal D mi-au făcut petreceri surpriză. Alături de colegii mei de la Kanal D am aflat, pentru prima oară în viața mea, ce înseamnă petrecere surpriză și sunt foarte emoționată, fericită în fiecare an! Îi iubesc!”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit ego.

Vezi și: Raluca Bădulescu, motivul pentru care poartă peruci: „Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și…” Ce sfaturi stilistice are pentru femei

Vedeta a continuat și a argumentat faptul că nici măcar majoratul „nu a contat” atât de mult pentru ea. Fiind o fire care ține la tradiții și obiceiuri, Raluca este o persoană superstițioasă:

„Nu mi-am făcut ziua niciodată, nici măcar când am împlinit 18 ani. Nu o să îmi fac ziua niciodată în viața mea! După o vârstă, nu ne mai bucurăm chiar așa de mult! Ne bucurăm că a mai trecut un an în care suntem sănătoși și suntem bine, dar nu mai este cazul de balonașe. Sunt și superstițioasă. Nu am niciodată portofel, trusă de farduri, toate sunt aruncate la grămadă. Nu am niciodată ceas! Am niște superstiții. Nici nu îmi fac ziua niciodată!”, mai spune ea. 

Vezi și: „Sunt lucruri de bază”. Ce o deranjează pe Raluca Bădulescu la femeile din România. Jurata “Bravo, ai stil”, semnal de alarmă: „Ar trebui să țină cont”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel