Raluca Bădulescu nu și-a organizat niciodată ziua de naștere. Vedeta refuză vehement: „Am niște superstiții”

Data publicării:

Raluca Bădulescu a dezvăluit motivele pentru care nu a plănuit până acum niciodată să facă o petrecere, cu ocazia zilei sale de naștere.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai surprinzătoare apariții de la noi din țară. Îi place să fie mereu în centrul atenției, are cele mai provocatoare ținute, iar când vine vorba de starea de spirit, dă întotdeauna dovadă de extrem de mult pozitivism și de o fericire greu de egalat. Tocmai acest lucru face pe oricine să se gândească că Raluca Bădulescu nu este doar „Regina” modei, ci și a petrecerilor. Cu toate acestea, jurata emisiunii de stil de la Kanal D spune că nu obișnuiește niciodată să-și organizeze ziua de naștere. Vedeta este, în schimb, surprinsă adesea de cei dragi, cum s-a întâmplat și anul acesta, pe 4 octombrie, când a împlinit vârsta de 49 de ani.

„Eu țin chestia asta secret în general. Sunt genul care nu își serbează ziua, dar întotdeauna colegii mei de la Kanal D îmi fac cele mai frumoase surprize din lumea aceasta! Am avut parte de cea mai frumoasă surpriză, ca întotdeauna! Sunt emoționată, întotdeauna există o surpriză. Îi iubesc! Le mulțumesc tuturor colegilor de la Kanal D! Am primit tort, flori și un cadou frumos. E ideea în sine! M-au rugat să vin până la birou, eu mă agitam: “Stai să îmi iau aia!”. Să știți că până să vin la Kanal D nu am avut parte niciodată de petreceri surpriză! Niciodată! Doar colegii mei de la Kanal D mi-au făcut petreceri surpriză. Alături de colegii mei de la Kanal D am aflat, pentru prima oară în viața mea, ce înseamnă petrecere surpriză și sunt foarte emoționată, fericită în fiecare an! Îi iubesc!”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit ego.

VEZI și: „Mănânc ciocolată în loc de mâncare”. Raluca Bădulescu dezvăluie că e obsedată de greutatea ei: „Sunt o paranoică a cântarului”

Nu și-a sărbătorit nici măcar majoratul

Astfel, Raluca Bădulescu spune că nu și-a organizat nici măcar petrecerea de majorat, una dintre cele mai așteptate petreceri de către orice tânăr. Vedeta este convinsă de faptul că nu o să-și mai organizeze niciodată ziua de naștere, acest lucru fiind datorat și superstițiilor în care aceasta crede.

„Nu mi-am făcut ziua niciodată, nici măcar când am împlinit 18 ani. Nu o să îmi fac ziua niciodată în viața mea! După o vârstă, nu ne mai bucurăm chiar așa de mult! Ne bucurăm că a mai trecut un an în care suntem sănătoși și suntem bine, dar nu mai este cazul de balonașe. Sunt și superstițioasă. Nu am niciodată portofel, trusă de farduri, toate sunt aruncate la grămadă. Nu am niciodată ceas! Am niște superstiții. Nici nu îmi fac ziua niciodată!”, mai spune ea. 

Citește și: Raluca Bădulescu, motivul pentru care poartă peruci: „Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și…” Ce sfaturi stilistice are pentru femei

Singura petrecere a fost nunta

Așadar, singura petrecere organizată vreodată de Raluca Bădulescu a fost cea în care aceasta s-a căsătorit cu fostul său soț. Nici aici nu a fost vorba de entuziasm sau de prea multă grabă, dă de înțeles vedeta, care spune că a organizat nunta după 10 ani de relație.

„Nu! (n.r. nu și-a făcut majoratul) Niciodată, nicio petrecere măreață nu am făcut în viața mea în afară de cea mai mare petrecere, care a fost nunta! Și aceea a fost făcută la 10 ani după ce ne-am căsătorit eu și Florin!”, a continuat aceasta, potrivit sursei citate.

Citește și: „Sunt lucruri de bază”. Ce o deranjează pe Raluca Bădulescu la femeile din România. Jurata “Bravo, ai stil”, semnal de alarmă: „Ar trebui să țină cont”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel