Motivul pentru care Monica Davidescu a refuzat să ia numele de Temișan la căsătorie: „Nu știu dacă am făcut cel mai bine. Asta este”

Data publicării:
Sursa foto: Aurelian Temișan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Aurelian Temișan, Instagram

Monica Davidescu a explicat de ce nu poartă numele soțului ei în buletin. 

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează una dintre cele mai longevive căsnicii din lumea mondenă. Sunt 17 de ani de când cei doi au ajuns în fața altarului, fiind, în mod cert, un exemplu de urmat, când vine vorba de o familie fericită. Cu toate acestea, o întrebare a stat mereu pe buzele fanilor, în toți acești ani. Concret, toată lumea s-a întrebat de ce actrița nu i-a luat numele soțului ei după căsătorie, după cum se practică peste tot în lume. Pentru a pune capăt curiozităților, Monica Davidescu a vorbit fără niciun pic de transparență despre acest subiect.

„În buletin sunt Monica Davidescu, pe scenă sunt Monica Davidescu, în viața de zi cu zi sunt Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Nu am luat numele lui. Într-adevăr, 10 ani, pentru spectacolele de prezentare în barurile de noapte, am folosit apelativul Dora David. (…) Oricum îți trebuie niște hârtii. Și dacă te cheamă la fel ca pe soțul, dacă vrei să pleci cu copilul trebuie să îți dea o hârtie. Așa e legea la noi. Eu însă mi-am păstrat numele de scenă și în buletin și după căsătorie. El și-a păstrat numele.”, a povestit Monica Davidescu pentru Ego.

VEZI și: Monica Davidescu, drama care i-a spulberat visul. Actrița pierdut o sarcină: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat”

„Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine”

Chiar dacă nu este nici astăzi convinsă că a procedat în totalitate bine, soția lui Aurelian Temișan spune că și-a dorit cu ardoare să-i îndeplinească dorința tatălui său și să-i ducă numele mai departe. 

„Asta și pentru că eu am vrut să duc mai departe numele tatălui meu care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. S-a prăpădit și am zis că eu o să merg mai departe cu Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soții lor. Fetița poartă numele amândurora: Temișan Davidescu Dora Maria.

Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine, pentru că biata copilă atunci când completează un formular are de scris și nu îi încape niciodată numele în formularul respectiv. Asta este”, a mai povestit soția lui Aurelian Temișan.

Citește și: „Este coșmarul oricărui actor”. Monica Davidescu, momente de panică în timpul unui spectacol: „Spectatorul a crezut că așa este scenariul”

Care este secretul căsniciei dintre cei doi

Chiar dacă sunt 17 ani de când formează oficial o familie, sunt aproximativ 30 de ani de când cei doi formează o relație. Cu toate acestea, Aurelian Temișan ne dezvăluia recent faptul că cei doi nu reușesc niciodată să se plictisească unul în compania celuilalt. Acesta este unul dintre secretele longevității, spunea recent actorul, care face periodic ceva nou alături de partenera sa de viață.

„Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.", a dezvăluit Aurelian Temișan în exclusivitate pentru Spectacola

VEZI și: „Este în firea umană să ispitească”. Aurelian Temișan, propuneri neașteptate din partea unei admiratoare. Cum i-a răspuns artistul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel