Monica Davidescu, drama care i-a spulberat visul. Actrița pierdut o sarcină: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat”

Data publicării:
Monica Davidescu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Davidescu, foto Facebook

Monica Davidescu a vorbit despre drama care i-a spulberat visul de a deveni mamă din nou. 

Monica Davidescu a vorbit despre sarcina pe care a pierdut-o în urmă cu mai mulți ani. 
Actrița a devenit mamă în 2010, când s-a născut fiica ei, Dora. Ulterior, soția lui Aurelian Temișan și-a dorit și al doilea copil, însă sarcina s-a oprit din evoluție la doar 8 săptămâni. 

„Da, a avut o perioadă în care și-a dorit foarte mult acest lucru, dar, știi cum e, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat. Am pierdut o sarcină, (după ce o aveam pe Dora) ,nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost. De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: mulțumește lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai!', a declarat Monica Davidescu, potrivit impact.ro.


Vedeta a făcut mai multe investigații medicale, ulterior, pentru a afla cauza întreruperii de sarcină. Un timp, ea spune că s-a gândit la varianta adopției, crezând că nu mai poate deveni mamă. Medicii i-au spus însă că este sănătoasă clinic și nu își pot explica motivul pentru care nu mai reușea să rămână însărcinată. Concluzia actriței este că așa a vrut Dumnezeu, iar ea îi mulțumește pentru toate darurile pe care i le-a dat, dar și pentru cele pe care nu i le-a dat. 

„Inițial am avut așa un gând de a adopta, apoi am fost la medic să înțelegem dacă există o problemă medicală, iar medicul, după ce ne-a făcut toate analizele amândurora, a zis Eu aș putea să vă ajut, dacă ar fi o problemă medicală și să încercăm prin toate tehnicile pe care le cunoaștem și care au ajuns la un anumit nivel, dar nu intervin niciodată acolo unde sunt două corpuri sănătoase, care pot face copii și dacă nu vă dă Dumnezeu, înseamnă că nu e cazul deocamdată'.De aceea sunt cu Dumnezeu înainte, pentru că fata a venit la momentul potrivit și ne-a împlinit ca familie, ca oameni, ne învață despre generația ei, noi învățăm o dată cu copilul o mulțime de lucruri noi', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

 

Aurelian Temișan, SECRETUL căsniciei cu Monica Davidescu: "Asta este o parte din reușită și din longevitatea relației" 

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o poveste de dragoste ce durează de extrem de mulți ani și, în exclusivitate pentru Spectacola, au dezvăluit cum reușesc asta.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. În timp ce extrem de multe cupluri își anunță zilele acestea despărțirea, între cei doi nu doar că nu a fost vorba niciodată despre așa ceva, dar nici măcar nu au fost implicați în vreun scandal. Celebrul cuplu este căsătorit de 16 ani, însă relația de iubire durează de 28. În exclusivitate pentru Spectacola, Aurelian Temișan a dezvăluit și care este secretul acestei reușite. 

"Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.", a dezvăluit Aurelian Temișan în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Care este cea mai mare dorință a lui Aurelian Temișan

Artistul a împlinit recent vârsta de 50 ani și, spune el, se simte mai bine ca niciodată. Aurelian Temișan este extrem de mulțumit de tot ce a realizat până acum și, după cum ne-a dezvăluit chiar el, speră să se mențină tot așa în continuare. De asemenea, acesta le promite fanilor tot ce este mai bun, pentru că se află într-o stare fizică excelentă. Nu în ultimul rând, acesta s-a arătat a fi extrem de norocos, pentru că oamenii îl susțin și îl iubesc, fiindu-i aproape la orice pas.

"Așa cum scriam și în postarea pe care o făceam la ora 00:00, pentru că am făcut o postare de suflet, pe care am simțit-o până în adânc, îmi doresc să multiplic 50-ul ăsta și să fiu la fel de echilibrat, de lucid, de în formă ca acum. Cu asta am spus tot. Mă simt foarte bine și mă simt undeva imediat după debutul carierei, în sensul că sunt gata să dau ce e mai bun și nu a fost dat până acum.", a spus acesta în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește continuarea aiciGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel