Aurelian Temișan, SECRETUL căsniciei cu Monica Davidescu: "Asta este o parte din reușită și din longevitatea relației" / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Monica Davidescu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Monica Davidescu, Instagram

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o poveste de dragoste ce durează de extrem de mulți ani și, în exclusivitate pentru Spectacola, au dezvăluit cum reușesc asta.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. În timp ce extrem de multe cupluri își anunță zilele acestea despărțirea, între cei doi nu doar că nu a fost vorba niciodată despre așa ceva, dar nici măcar nu au fost implicați în vreun scandal. Celebrul cuplu este căsătorit de 16 ani, însă relația de iubire durează de 28. În exclusivitate pentru Spectacola, Aurelian Temișan a dezvăluit și care este secretul acestei reușite. 

"Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.", a dezvăluit Aurelian Temișan în exclusivitate pentru Spectacola. 

Alexandru Arșinel își sărbătorește astăzi ziua de naștere: "Nu sunt prea entuziasmat". Cea mai mare dorință a actorului

Care este cea mai mare dorință a lui Aurelian Temișan

Artistul a împlinit recent vârsta de 50 ani și, spune el, se simte mai bine ca niciodată. Aurelian Temișan este extrem de mulțumit de tot ce a realizat până acum și, după cum ne-a dezvăluit chiar el, speră să se mențină tot așa în continuare. De asemenea, acesta le promite fanilor tot ce este mai bun, pentru că se află într-o stare fizică excelentă. Nu în ultimul rând, acesta s-a arătat a fi extrem de norocos, pentru că oamenii îl susțin și îl iubesc, fiindu-i aproape la orice pas.

"Așa cum scriam și în postarea pe care o făceam la ora 00:00, pentru că am făcut o postare de suflet, pe care am simțit-o până în adânc, îmi doresc să multiplic 50-ul ăsta și să fiu la fel de echilibrat, de lucid, de în formă ca acum. Cu asta am spus tot. Mă simt foarte bine și mă simt undeva imediat după debutul carierei, în sensul că sunt gata să dau ce e mai bun și nu a fost dat până acum.", a spus acesta în exclusivitate pentru Spectacola.

Ce planuri are Aurelian Temișan pentru vara 2022

Se anunță a fi o vară plină pentru Aurelian Temișan, care își invită publicului să participe la spectacolele de teatru pe care urmează să le organizeze în mai multe orașe din țară. Mai mult, actorul ne-a dezvăluit și unde își va petrece concediile cu soția lui, vara aceasta.

"Avem spectacol pe 13 iunie la Ploiești, "Divorțul anului", pe 20 la Brăila, pe 4 iulie avem în București, după care, de pe 10 iulie, cei care vin la mare se pot întâlni cu noi în fiecare duminică, până pe 4 septembrie la teatru. Vara asta va fi o vară plină. În rest, cântări, plecări în scurte vacanțe prin țară, pentru că nu putem mai mult, nu avem cum să ne rupem mai mult de 5-6 zile.", a încheiat acesta.

Citește și: Oana Roman renunță la nunta cu Marius Elisei. Vedeta explică de ce: "Cred ca e mult mai bine așa"

Florin Salam, devastat. Nunta cu Roxana Dobre nu este recunoscută de biserică. Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel