„Este în firea umană să ispitească”. Aurelian Temișan, propuneri neașteptate din partea unei admiratoare. Cum i-a răspuns artistul

Data publicării:
Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook

Aurelian Temișan a scos la iveală o întâmplare neașteptată prin care a trecut de-a lungul carierei sale. 

Aurelian Temișan a avut parte de foarte multe experiențe inedite, de-a lungul zecilor de ani pe care și i-a petrecut pe scenă. Din categoria acestora nu au lipsit nici propunerile primite din partea admiratoarelor sale, care l-au abordat fără niciun pic de reținere pe artist. Faptul că Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o relație extrem de longevivă de zeci de ani nu le-a împiedicat însă pe femei de la a-și da frâu liber sentimentelor. În  acest sens, juratul de la Te cunosc de undeva a dezvăluit faptul că, în urmă cu ceva timp, a primit chiar o astfel  de propunere din partea unei minore. 

„Ispitit? De nenumărate ori. Este în firea umană să ispitească, respectiv să fie ispitit. Una dintre laturile meseriei de artist este să întâlnești oameni care flirtează, din diverse motive. Sunt 34 de ani de scenă, mii de spectacole, aproape de fiecare dată am stat de vorbă cu oameni, aproape la fiecare spectacol a fost cineva care să vină și să vrea ceva de la mine. La Brașov a fost acea tânără de 17 ani: «Câți ani ai? 17? Mai stai un pic și vorbim peste 2-3 ani!». Eu am mai fost în Brașov, dar ea nu a mai apărut. Probabil îi trecuse. Și bine că i-a trecut!”, a spus Aurelian Temișan, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. 

Te-ar putea interesa și: Adrian Enache, la cuțite cu Aurelian Temișan: „Nu judec pe nimeni, Dumnezeu e sus și vede”. De la ce a pornit conflictul

Cum a început povestea de dragoste dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu vor împlini curând 30 de ani de când formează o relație de iubire. Aceștia sunt, fără doar și poate, un exemplu pentru cei din jurul lor, motiv pentru care toată lumea este curioasă să le afle rețeta de succes. 

„Nu pot să le dau eu oamenilor o rețetă, nu suntem cel mai longeviv cuplu. Eu i-am urmărit pe Lucica Moraru și Marin Moraru, un cuplu absolut minunat. Eu i-am urmărit pe Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, un cuplu mega longeviv. Eu, luând exemplele lor, care sunt trecuți de 50 de ani, și văzând armonia lor în familie și cum se sprijină, se înțeleg, se ceartă, se acceptă, atunci am zis că întotdeauna trebuie să lași de la tine, trebuie să-l înțelegi pe cel de lângă tine ca și cum te-ai înțelege pe tine.”, a declarat Monica Davidescu, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu. 

Citește și: Monica Davidescu, drama care i-a spulberat visul. Actrița pierdut o sarcină: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat”

„Nu mă gândeam că se uită el la o studentă”

Actrița povestea recent cum s-a produs și prima întâlnire dintre cei doi. După cum era firesc, tot scena a fost cea care i-a legat pe viață, însă, pe atunci, Monica Davidescu era doar o studentă cu visuri mărețe, care însă nu ar fi sperat niciodată că cel pentru care a simțit fluturi în stomac îi va acorda și o șansă.

„Sunt mulți ani de când m-a cucerit. Ce-mi aduc aminte este că noi ne-am întâlnit la un spectacol. Eu prezentam spectacolul, iar el cânta. Am făcut cunoștință, am zis că el e doar un coleg, deși a fost  atracție, nu mă gândeam că se uită el la o studentă, eu eram anul 1, dar la un moment dat a venit cu un buchet de flori, m-a invitat la un spectacol de-al lui, unde mi-a făcut cunoștință cu părinții lui. Îmi era și jenă, era foarte repede. Dar, după câteva luni am început să fim împreună și am rămas așa.”, a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel