Monica Tatoiu, după 39 de ani de căsnicie. Secretul unui mariaj fericit: “Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu”

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Tatoiu și soțul ei, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu și soțul ei, foto Facebook

Monica Tatoiu și soțul său, Victor, sunt împreună de 39 de ani. iată care este secretul relației lor și cum au ajuns, după atâția ani, să se privească cu aceeași dragoste, ca în prima zi. 

Monica Tatoiu a mai fost căsătorită de două ori înainte d e a-l cunoaște pe Victor. Ce-i drept, cele două căsnicii au fost extrem de scurte - una a durat 3 luni și cealaltă 2 ani, însă suficient timp încât femeia de afaceri să își dea seama că făcuse o greșeală. Destinul i l-a adus în cale pe Victor, în urmă cu 39 de ani, iar de atunci, cei doi sunt o echipă imbatabilă. 

“E a treia, e foarte lungă. Prima a fost 3 luni, a doua 2 ani și asta 39. Îți vine mintea la cap la bătrânețe! Trebuie să încerci. Sfatul meu este următorul, ce i-am zis și fiului meu: “Puiule, crește speranța de viață cu atâtea medicamente! Nu te căsători ca pe vremea bunicii mele, când te căsătoreai la 18 ani, că la 20 de ani erai deja trecută!”. La 30 de ani îmi spunea tata: “Trebuie să te căsătorești că nu te mai ia nimeni!”. Acum e la 40 de ani, dacă te căsătorești atunci poți să faci un copil la 42. Și atunci, poți să stai 20, 30 de ani cu cineva, că nu te căsătorești ca să divorțezi. E super! Eu am 39 de ani, vreau să îl omor de dimineața până seara, e ceva de groază!”, a declarat Monica Tatoiu pentru Ego.ro

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, în tatonări cu soțul ei, după 39 de ani de căsătorie: „Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”


Secretul căsniciei lor

Femeia de afaceri spune că au ajuns la o vârstă la care altele sunt lucrurile importante pentru ei și că prietenia este pilonul de rezistență al iubirii lor. 

“Nu iubirea, prietenia. La voi este cu fluturi în stomac, la 60 și ceva de ani este așa: “Unde plecăm? Plecăm în excursie? Ai luat bilet? Ai luat un preț bun? Îți iau două perechi de lenjerie intimă sau 7?”. E super! La 67 de ani suntem prieteni. Când știu că am o problemă, îl sun. Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu. La 27 era altceva.”, a mai spus ea. 

VEZI ȘI: Monica Tatoiu și-a întreținut un fost iubit: „Era deștept, frumos, dar cu banii eram eu”


Infidelitatea, motivul primelor două divorțuri

Monica Tatoiu recunoaște că nu a avut noroc în dragoste până să își cunoască actualul soț. Infidelitatea foștilor parteneri ar fi fost cauza divorțurilor și, spune ea, acum le mulțumește acelor femei care i-au ispitit foștii soți, pentru că altfel nu ar fi ajuns să trăiască astăzi iubirea adevărată. 


 "Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul.", a declarat Monica Tatoiu, pentru CIAO. 

 

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei în același pat: "Nu mai ai nicio plăcere"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel