Monica Tatoiu și-a întreținut un fost iubit: „Era deștept, frumos, dar cu banii eram eu”

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu a povestit cum a ajuns să își întrețină un fost iubit. 


Monica Tatoiu a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV,  unde a vorbit despre banii în cuplu, dar a relatat și un episod în care ajunsese să își întrețină un fost iubit. Întrebată dacă "e necesar ca bărbatul să câștige mai mult ca femeia?" , Monica Tatoiu a spus că e nevoie ca bărbatul să fie mai puternic financiar sau, cel puțin, să arate că e organizat, muncitor, dornic să construiască lucruri, inclusiv pe plan financiar. În caz contrar, un bărbat își poate pierde masculinitatea:

 

 „Am avut și eu unul din ăsta, deștept , frumos, sexul perfect, dar cu banii eram eu… I-am zis la revedere. (… ) Dacă tu ai mai mult decât el, ai probleme sexuale; bărbatul trebuie să fie macho, în astfel de situații, în care femeia câștigă mult mai mult, bărbatul se simte umilit. (…) Dacă e situația asta, e nevoie ca femeia să nu îl facă pe bărbat să simtă că ea are mai mulți bani. (…) Nu e bine să fii pe același domeniu cu soțul, în aceleași cercuri sociale. (….) Dacă bărbatul face mai puțini bani, se simte înjosit; femeia trebuie să fie independentă, dar bărbatul trebuie să aibă o strategie pe termen mediu și scurt, să nu fie leneș”, a declarat ea, conform protv.ro.

 

Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite, aflat în al treilea mariaj: „Este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți”

Monica Tatoiu este căsătorită de 34 de ani, actual soț fiind cel de-al treilea partener cu care a ajuns în fața stării civile. Vedeta a dezvăluit care este secretul unui mariaj fericit.

Monica Tatoiu recunoaște că nu a avut noroc în dragoste până să își cunoască actualul soț. Infidelitatea foștilor parteneri ar fi fost cauza divorțurilor și, spune ea, acum le mulțumește acelor femei care i-au ispitit foștii soți, pentru că altfel nu ar fi ajuns să trăiască astăzi iubirea adevărată. 


 "Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul.", a declarat Monica Tatoiu, pentru CIAO. 

Vedeta a învățat din greșelile trecutului și a ajuns să se bucure de o relație sănătoasă și fericită, care durează de 34 de ani. Monica Tatoiu spune că fericirea nu înseamnă perfecțiunea și chiar dacă soțul ei nu calcă strâmb, are și el unele defecte. Secretul unei relații fericite, afirmă ea, constă în alegerea unui partener care îți împărtășește valorile și cu care ești compatibil sexual. 

 

 "Este a treia căsnicie. Durează de 34 de ani. După ce am învățat ce înseamnă. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate.", a mai spus Monica Tatoiu, pentru sursa menționată.

Monica Tatoiu, DIETA ce a ajutat-o să slăbească un kilogram pe zi: În primele două zile te doare capul

Monica Tatoiu, pensionară de lux. Suma fabuloasă pe care o primește lunar de la stat

 

Monica Tatoiu duce o viață liniștită după ce a ieșit la pensie. Fosta femeie de afaceri încasează lunar o sumă fabuloasă pentru contrbuțiile sale din cei peste 40 de ani de muncă. 

Monica Tatoiu spune că a început să lucreze de la vârsta de 16 ani. Chiar dacă vine dintr-o familie înstărită, vedeta nu s-a dat la o parte de la muncă și a făcut tot posibilul pentru a ajunge într-o poziție de conducere. 


Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, că atunci când se afla în funcția de director al unei renumite companii cosmetice, ajunsese să aibă un salariu colosal.

 'Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă', a spus Monica Tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp. 

Cu un asemenea salariu, nici nu este de mirare că vedeta încasează acum o pensie frumușică. După ce s-a retras din activitatea profesională, Monica Tatoiu a început să încaseze lunar o pensie la care mulți români nici nu visează. 

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu 


Chiar dacă este realizată financiar și nu duce grija banilor, fosta femeie de afaceri spune că ea continuă să muncească și să învețe lucruri noi, acesta fiind stilul de viață pe care și l-a însușit încă din adolescență. 

 

”Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a spus aceasta pentru Click.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel