Monica Tatoiu, în tatonări cu soțul ei, după 38 de ani de căsătorie: „Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Monica Tatoiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Monica Tatoiu, Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit de la ce pornesc discuțiile contradictorii dintre ea și soțul său. 

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri inedite din căsnicia sa. Vedeta aeste împreună cu soțul ei de mai bine de 38 de ani. Recent, afacerista și-a deschis sufletul și a vorbit despre neînțelegerile dintre ea și soțul ei. 

Monica Tatoiu, în tatonări cu soțul ei, după 38 de ani de căsătorie

Vedeta a recunoscut că în ultima perioadă poartă discuții în contradictoriu cu soțul ei, pe baza războiului din Ucraina. 

„După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r. râde).  Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt ”Putinistă” (n.r. râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geo-politică.

După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”, a dezvăluit Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Monica Tatoiu îl pune la punct pe soțul ei: „Nu-ți e rușine?!”

Cât despre sărbotoarea de Crăciun, Monica Tatoiu a recunoscut că nu le are cu cadourile, însă își dorește un telefon nou, deoarece i s-a spart cel vechi. Soțul vedetei a intervenit imediat și i-a spus soției sale că va găsi sub brad doar cutia de la telefon.

„Eu nu le am cu cadourile de sărbători. La mine cadourile sunt când ai nevoie. Mi-a zis Tatoiu ceva de schimbat telefonul, dar nu e de pus sub brad. La mine, Crăciunul nu este despre cadouri.

Domnul Tatoiu, aici de față, spune că îmi pune doar cutia – Nu-ți e rușine?! (n.r. râde) Eu am un telefon vechi și am vrut să îmi iau de la A***e, dar Tatoiu a zis să nu-mi iau S*****g că are și el, ca să-mi poată umbla în telefon. Eu nu prea le am cu tehnologia.

Și prietenilor mei, eu le dau cadourile înainte. Le cumpăr ce aflu că le place sau ce și-ar dori. Nu le am cu deschisul cadourile de Ajun. La mine Crăciunul înseamnă să merg la biserică în noaptea de 25 decembrie și cântat colindele pe care le știu de mic copil”, a mai spus Monica Tatoiu pentru sursa citată.

Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite

Monica Tatoiu recunoaște că nu a avut noroc în dragoste până să își cunoască actualul soț. Infidelitatea foștilor parteneri ar fi fost cauza divorțurilor și, spune ea, acum le mulțumește acelor femei care i-au ispitit foștii soți, pentru că altfel nu ar fi ajuns să trăiască astăzi iubirea adevărată. 


 "Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul.", a declarat Monica Tatoiu, pentru CIAO. 

Vedeta a învățat din greșelile trecutului și a ajuns să se bucure de o relație sănătoasă și fericită, care durează de 34 de ani. Monica Tatoiu spune că fericirea nu înseamnă perfecțiunea și chiar dacă soțul ei nu calcă strâmb, are și el unele defecte. Secretul unei relații fericite, afirmă ea, constă în alegerea unui partener care îți împărtășește valorile și cu care ești compatibil sexual. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel