Monica Bîrlădeanu dezvăluie detalii neștiute despre cariera sa în actorie. Ce spune despre noul serial „Groapa”

Data publicării:

Ea spune despre publicul român că este unul foarte loial, în ciuda lipsei de resurse din cinematografia autohtonă.

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai de succes actrițe din România. Ea joacă în serialul „Groapa” rolul unei mame, iar experiența sa este cu adevărat valoroasă pe platoul de filmare, mai ales că mulți membri ai producției sunt foarte tineri. Cu ocazia apariției sale în podcastul lui Horia Brenciu, actrița a vorbit despre cinematografia românească în contextul internațional, dar și despre câteva experiențe pe care le-a avut de-a lungul întregii sale meserii.

Vezi și: Monica Bîrlădeanu dezvăluie secreul siluetei sale. Cum reușește vedeta să se mențină la 44 de ani: „Nici n-a fost greu”

Monica precizează că o țară ca România nu are resursele cinematografie ale unei țări precum SUA, însă, cu toate acestea, publicul român ar fi foarte loial față de producția autohtonă, deoarece, cu toate că sunt atât de multe opțiuni pentru românii de acasă, ei aleg să urmărească foarte multe creații cinematografice românești.

„Nu avem resursele lor. Și asta e cumva incorect. Eu spun cum se văd lucrurile de la mine. Percepția mea este că există mai multă loialitate față de producțiile românești decât oricând, în istoria recentă. Mi se pare că serialele TV merg fabulos. Nu pot spune asta neapărat de serialele de dinainte, și nu vorbesc de telenovelele clasice. Vorbim de seriale serioase cu gravitas, cu storyline, cu acțiune, care merg foarte bine. Românul are 100 de platforme. Dacă vrea să vadă un film de acțiune de 8,5 pe IMDB, se duce pe Netflix. Se lansează „Groapa acum”, care are acțiune incredibilă. Nu vom putea compara niciodată cu „Mission Impossible” al lui Tom Cruise, dar în momentul în care omul de acasă te alege, tu simți că ceva s-a schimbat. Am început să ne mândrim cu ai noștri, să dezvoltăm această industrie.”

Vezi și: Teona Stavarachi va fi „iubita” lui Daniel Nuță, în „Groapa”. Ce spune actrița despre relația dintre ei: „Atât de intens, atât de real, atât de spontan și puternic” /EXCLUSIV

Mai departe, vedeta a precizat că drumul spre succes este unul foarte greu, că a schimbat mulți profesori de film până să ajungă la cel dorit de ea. 

Monica a aflat de „maestrul” său vorbind cu diverși colegi din industrie.

„Să nu-și imagineze cineva că drumul spre succes e plin cu „Da, sigur, cum să nu, vă rog frumos”, nu. Am căutat foarte multe studiouri de actorie ca să mă antrenez. Am trecut prin mulți profesori. Simțeai că nu e completă formarea. Bineînțeles că, vorbind cu colegi despre care sunt profesorii de top, am ajuns și la numele ei. Am ajuns prin cineva care studiase cu ea. 

Vezi și: Antonia Scutaru, „fiica” Monicăi Bîrlădeanu, oferă informații inedite despre „Groapa”: „Se trag țepe cu care ești familiarizat” /EXCLUSIV

Un alt detaliu pe care l-a dezvăluit despre sine a fost că nu poate să nu plângă atunci când se uita la un rol pe care l-a jucat și care a necesitat foarte multe emoții. Ea a învățat foarte multe lecții de-a lungul meseriei sale, fiind recunoscută și la nivel internațional.

„Dacă eu mă văd pe ecran cum plâng, îmi dau lacrimile și în realitate, pentru că e memorie senzorială. Se activează exact în mine, e un răspuns emoțional automat pe care nu-l pot controla. De exemplu, dacă merg la o premieră unde am avut un rol în care am bocit, trebuie să las capul în jos că încep să plâng. ”, a încheiat artista.

Vezi și: Monica Bîrlădeanu, obiceiul pe care il are atunci când se află într-o relație



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel