Monica Bîrlădeanu dezvăluie secreul siluetei sale. Cum reușește vedeta să se mențină la 44 de ani: „Nici n-a fost greu”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Monica Bîrlădeanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit publicului secretul său pentru a se menține în formă. La ce aliment a renunțat definitiv.

Monica Bîrlădeanu este o actriță română, dar este foarte cunoscută și în străinătate, sub numele de Monica Dean. Ea a intrat din nou în lumina reflectoarelor după ce s-a aflat că va juca în noul serial „Groapa”, de la Pro TV, o adaptare a serialului turcesc cu același nume. Ea va juca rolul unei mamei, iar talia ei e foarte importantă pentru cum va apărea pe micile ecrane. De aceea, Monica Bîrlădeanu acordă o atenție foarte mare siluetei și alimentației sale.

Vezi și: Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă

Vezi și: Monica Bîrlădeanu, obiceiul pe care il are atunci când se află într-o relație

Ritualul alimentar al Monicăi

Prin urmare, vedeta a recunoscut faptul că a renunțat definitiv la zahăr, deși nu i-a fost greu acest lucru. Ea a mai spus că nu îi plac dulciurile, cel puțin nu atât de mult cât îi plac mâncărurile sărate.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado”, a declarat Monica Bârlădeanu, în cadrul unei emisiuni, potrivit Click!

Monica a continuat și a precizat ce preferințe are de-a lungul zilei pentru a-și păstra silueta. Ea optează pentru o omletă ușoară, iar pe seara pentru pește cu legume.

„Dacă am timp îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a declarat Monica Bârlădeanu, potrivit sursei menționate.

Ce alte metode folosește pentru îngrijire personală

O altă metodă prin care vedeta reușește să-și întrețină aspectul este dormitul în frig. Ea a mărturisit că doarme la 17 grade pentru a stimula pielea să arate cât mai bine. Ea se împotrivește intervențiilor chirurgicale, în timp ce se declară o pasionată a îngrijirii pielii prin metode complet naturale. Totodată, trebuie cercetată foarte bine această metodă, deoarece pentru anumite persoane poate reprezenta un pericol al sănătății dormitul în frig.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii, modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru EGO.ro.

 

Vezi și: Monica Bârlădeanu, reacție neașteptată după nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ce mesaj a transmis actrița: “Absolut contagioasă”

Vezi și: „Dorm în frig”. Secretul Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta are un ritual aparte: Îmi place pe rece, să fie cât mai rece

Vezi și: Monica Bârlădeanu, apariție incendiară în costum de baie, la 43 de ani. Cum reușește vedeta să se mențină în formă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel