Monica Anghel, adevărul despre lupta cu kilogramele în plus: „Eram foarte grasă și mă vedeam slabă”

Data publicării:
Monica Anghel, foto Facebook
Descriere foto: Monica Anghel, foto Facebook

Monica Anghel a vorbit cu sinceritate despre anii în care s-a luptat cu kilogramele în plus. Artista spune că ea nu conștientiza greutatea pe care o avea.

La 50 de ani, Monica Anghel e mai în formă ca niciodată. Deși a slăbit aproape 30 de kilograme, artista spune că ea nu s-a considerat niciodată grasă și că nu i se părea că are nevoie să slăbească. 

„Am început să mă îngraș pe la 25-28 de ani. Începusem să mă îngraș foarte tare. Probleme cu îngrășatul meu a fost că, deși mă îngrășam pe zi ce trece, cum îmi spuneau ai mei și cum mi-au tot spus până am slăbit, eu nu m-am văzut niciodată grasă și nu mi s-a părut niciodată că mă îngraș. Eu intram în magazine și, deși aveam 30 de kilograme în plus, mă uitam la hăinuțe. (…) Probabil că se răsucise ceva acolo în capul meu, dacă eu eram foarte grasă și mă vedeam slabă”, a dezvăluit Monica Anghel, la Antena Stars.

Dietă de vedetă. Cum au slăbit Gina Pistol, Laura Cosoi, Mirela Vaida, Cătălin Scărlătescu și alte celebrități din România


Cum se menține în formă  Monica Anghel, după ce a slăbit aproape 30 de kilograme
 


Monica Anghel a uimit pe toată lumea, în urmă cu 3 ani, când a reușit să slăbească aproape 30 de kilograme. Cârcotașii au spus că ar fi suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, însă artista neagă acest lucru și „dă vina„ pe alimentația corectă pentru reușita sa. 

Au trecut 3 ani de la momentul în care Monica Anghel s-a afișat cu un nou look, Mai slabă cu 30 de kilograme și o coafură complet diferită. 

Monica Anghel, mai slabă ca niciodată! A slăbit 30 kg în 10 luni cu o DIETĂ miraculoasă - MENIU

Vedeta a dezvăluit cum și-a menținut greutatea în cei trei ani și cum arată viața ei după ce și-a schimbat de viață. 


„Am grijă ce mănânc, cât mănânc, să am trei mese principale și trei gustări. Eu așa am reușit să slăbesc. (…) Sunt momente când vrei să bei un pahar de vin sau bere. Dacă bei o bere, nu mai bei a doua, a treia, a cincea zi…Din păcate, nu am mai făcut sport, să merg la sală, dar încerc să-mi fac programul în așa fel încât să-l târăsc și pe Aviv (n.r. – fiul artistei) după mine și măcar să facem 10.000 de pași pe zi. Am grijă ce mănânc, cu mici excepții, mici derapaje”, a dezvăluit Monica Anghel, la Antena 1, în urmă cu ceva timp. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel