Monica Anghel, mai slabă ca niciodată! A slăbit 30 kg în 10 luni cu o DIETĂ miraculoasă - MENIU

Data publicării:
Monica Anghel, sursa instagram
Descriere foto: Monica Anghel, sursa instagram

Monica Anghel a slăbit spectaculos, iar acum poartă mărimea S la haine. 

Deși cam toată viața s-a luptat cu kilogramele în plus, Monica Anghel este exemplul că, dacă ai ambiție, se poate orice! Artista de muzică ușoară a ținut o dietă disociată, cu ajutorul căreia a slăbit 30 de kilograme. 

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate.

În paralel, fac şi sport. Nutriţionistul meu este Andreea Şuvoială, ea se ocupă de mine şi îmi spune ce trebuie să mănânc, ce trebuie să scot din alimentaţie, fie să adaug, sigur, pe baza analizelor, după cum spuneam. Sunt matinală, dintotdeauna am fost aşa. Merg în fiecare dimineaţă la ora 7 la kinetoterapie la medicul Adrian Însurăţelu şi la fizioterapie, la doamna doctor Ionela Preda. Şedinţele de psihologie le fac la medicul Violeta Kaparaliotis”, a afirmat Monica Anghel pentru Click.

Află ce mănâncă Monica Anghel pe DC MEDICAL

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel