Monica Anghel a fost corigentă la școală: ”Nu îmi plăcea”. La ce vârstă și-a început artista cariera

Data publicării:
Monica Anghel, foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel, foto Instagram

Monica Anghel a vorbit despre începutul carierei ei și despre cum a debutat în muzică.

Monica Anghel este extrem de atentă la silueta ei, după ce a reușit să dea jos aproximativ 30 de kilograme. Artista și-a schimbat complet stilul de viață, disciplina, sportul și echilibrul fiind cuvintele care îi caracterizează acum mesele. Așadar, pe lângă dieta pe care o ține constant, vedeta a mai apelat și la alte trucuri, pentru a-și menține greutatea și a dezvăluit și care sunt alimentele la care a renunțat definitv.

„Tot ceea ce fac, o fac pentru mine. Mănânc foarte sănătos, am grijă la cantitățile pe care e mănânc, la ora la care e ultima masă. Fac și fasting. Din toamnă o să mă reapuc de sport. Important este să ne simțim bine în pielea noastră.

Am eliminat toți cabohidrații, nu e un secret.”, a declarat Monica Anghel, potrivit impact.ro

Monica Anghel a debutat în muzică la 14 ani

Monica Anghel este de departe una dintre cele mai bune voci cu care se poare mândri țara noastră. Artista a debutat la vârsta fragedă de 14 ani, doi ani mai târziu având și primul ei loc de muncă în acest domeniu.

„Da, pentru perioada aceea era devreme. Am debutat în anul 1986, la Festivalul de muzică București. Am lua premiul Tinereții, eram cea mai mică din tot concursul. Studiam opt ore pe zi, iar la 16 ani am cântat și într-un bar, cu o trupă live foarte cunoscută. Mergea tata cu mine, după două piese plecam acasă.”, a continuat artista.

Monica Anghel rupe tăcerea. Artista a dezvăluit motivul real care a determinat-o să slăbească: „Toată viața mea am fost grasă”

Cine a îndrumat-o pe artistă si se lanseze în muzică

Când vine vorba despre persoana care a îndrumat-o să urmeze această carieră, Monica Anghel se gândește imediat la mama sa, care a susținut-o necondiționat.

„Mama și-a dat seama că pot face asta, ea a ținut să am această profesie. A fost peste tot cu mine și m-a susținut mereu.”, a mai spus ea.

Monica Anghel, corigentă la chimie

Chiar dacă în muzică ar putea lua oricând orice examen, la școală vedeta spune că situația nu a fost la fel. Mai mult, aceasta recunoaște faptul că a avut anumite probleme cu  o materie, la care a rămas chiar corigentă.

„La școală nu eram premiantă, am fost chiar și corigentă, la chimie, nu îmi plăcea. Mergeam doar pentru că trebuia să o fac, ca să intru la facultate, să fac ceea ce îmi plăcea de fapt… Eu am terminat Universitatea de Artă Teatrală și asta a venit în completarea muzicii.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Monica Anghel nu a luat numele soțului său în acte, după căsătorie. Artista a scos la iveală adevărul

Unde își păstrează artista premiile

Și, chiar dacă la școală nu a fost premiantă, Monica Anghel se poate mândri acum cu zeci de premii câștigate în muzică. Aceasta spune chiar că găsește cu greu loc unde să le depoziteze. 

„Am un birou unde am absolut tot, toate diplomele, trofeele.. Am toți pereții tapetați cu diplome și biroul plin de trofee. Din nefericire, nu dețin însă unul chiar așa de mare încât să le pot pune pe toate. Dar poate la un moment dat, o să am unul mai încăpător. Premiile au venit pur și simplu, eu nu mi-am propus asta. Dar ele se întâmplă, dacă faci lucrurile bine.”, a spus aceasta. 

Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului: „L-am mutat la altă școală”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel