Monica Anghel rupe tăcerea. Artista a dezvăluit motivul real care a determinat-o să slăbească: „Toată viața mea am fost grasă”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Anghel, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Anghel, instagram

Monica Anghel a dezvăluit motivul care a determinat-o să slăbească. Artista a dat jos peste 30 de kilograme. 

Monica Anghel a reușit să slăbească spectaculos. Artista a dat jos peste 30 de kilograme și mulți s-au întrebat cum a reușit să facă acest lucru. Unii chiar au acuzat-o că și-a făcut operație pentru micșorarea stomacului. 

Cântăreața a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoită să mai scapde de kilogramele în plus. 

Monica Anghel a slăbit după o operație chirurgicală la coloană

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot’’, a declarat Monica Anghel pentru ego.ro.

Monica Anghel a slăbit 30 kg

Artista a recunoscut că nu ar fi dat jos kilogramele în plus dacă nu s-ar fi confruntat cu aceste probleme de sănătate. 

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. „Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el’, mi-a zis doamna doctor.”, a spus Monica Anghel în cadrul unei emisiuni, potrivit viva.

Monica Anghel a renunțat la alcool

Minica Anghel a mărturisit că a renunțat la alcool. Nu a făcut asta pentru caloriile în plus, ci pentru faptul că dă poftă de mâncare.

„Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de revelion, dar foarte puțin. Îmi place extraordinar de mult să petrec foarte mult timp în natură. În aer liber”, a mai declarat Monica Anghel.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel